Ο Κλοπ έχει... απολύσει τον Μουρίνιο τρεις φορές! (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Κλοπ έχει... απολύσει τον Μουρίνιο τρεις φορές! (vids)

bet365

Τρεις διαφορετικές συναντήσεις με τον Γιούργκεν Κλοπ, τρεις... ξεγυρισμένες ήττες από τον Γερμανό και τρεις αλλαγές σελίδας από τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος γι' ακόμα μια φορά αποτελεί παρελθόν από ομάδα, μόλις λίγο καιρό μετά από ήττα σε κόντρα με τον Γερμανό κόουτς!

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Λιγότερο από 48 ώρες μετά τη μεγάλη νίκη της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» με το τελικό 3-1 στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον θρίαμβο της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ που φαντάζει πιο ικανή και δυνατή από ποτέ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ο Ζοσέ Μουρίνιο απομακρύνθηκε από τον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

Ο «Kloppo», μάλλον δίχως να το θέλει αλλά λόγω συγκυριών, έχει παίξει ρόλο στις τρεις τελευταίες φορές που ο... κάποτε «special one» έχει αποχωρήσει από τις Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι και Γιουνάιτεντ, αφού σε όλες αυτές, είχε προηγηθεί μεγάλη ήττα από ομάδα του Γερμανού σε διαφορετικές διοργανώσεις!

Πίσω στο 2013, στα τέλη του Απρίλη, η Μπορούσια Ντόρτμουντ του Κλοπ κατατροπώνει τη Ρεάλ Μαδρίτης του Μουρίνιο με το τελικό 4-1 στον πρώτο ημιτελικό του Champions League στο Signal Iduna Park με καρέ τερμάτων από τον Ρόμπερτ Λεβαντφόσκι, οι Βεστφαλοί παρά την ήττα τους (2-0) στη ρεβάνς συνεχίζουν μέχρι και τον τελικό που διεξήχθη στο «Γουέμπλεϊ» και ο Ζοσέ, τον Μάιο φτάνει σε συμφωνία με τη διοίκηση της «βασίλισσας» για την αποζημίωση και τελειώνει η συνεργασία τους.

Το 2015, στη δεύτερη θητεία του Μουρίνιο στον πάγκο της Τσέλσι, λίγο προτού απολυθεί τη 17η Δεκεμβρίου εκείνου του έτους με τους «μπλε» να δίνουν μάχη για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη, οι Λονδρέζοι γνωρίζουν μεγάλη ήττα με σκορ 3-1 από τη Λίβερπουλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με τα μαγικά των Κουτίνιο και Μπεντεκέ. Εκείνο το ματς ήταν την 31η Οκτώβρη και η απόλυση ήρθε ενάμιση μήνα αργότερα...

Τώρα, ήταν αρκετά πιο άμεση, με τους «κόκκινους διαβόλους» να περιμένουν περίπου... 39 ώρες μετά το ματς στο «Άνφιλντ» και να χωρίζουν τους δρόμους τους με τον Πορτογάλο, μετά την ήττα με το τελικό 3-1...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα