Υπογράφει στην Σίτι ο τερματοφύλακας της Columbus Crew

Υπογράφει στην Σίτι ο τερματοφύλακας της Columbus Crew

Gazzetta team
Υπογράφει στην Σίτι ο τερματοφύλακας της Columbus Crew

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται ένα βήμα από την απόκτηση του 23χρονου keeper της Columbus Crew, Ζακ Στέφεν.

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο 23χρονος Αμερικανός έπαιξε σε 6 αγώνες με την Εθνική του τη χρονιά που διανύουμε και όπως προκύπτει από αξιόπιστες πηγές, είναι κοντά στο να φορέσει τα γάντια της Σίτι, η οποία θα δαπανήσει 7 εκατ. λίρες για να τον κάνει δικό της.Ο Στέφεν αναδείχθηκε σε κορυφαίο τερματοφύλακα του MLS φέτος και τον προηγούμενο μήνα απέκρουσε πέναλτι του Γουέιν Ρούνεϊ.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το μόνο που απομένει είναι να τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ οι Πολίτες είναι κοντά στο να τα βρουν με τον παίκτη για τους όρους του συμβολαίου του. Η απόκτηση του Στέφεν αναμένεται να ολοκληρωθεί όταν ανοίξει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος και στη συνέχεια το αγγλικό club θα αποφασίσει τι θα κάνει με τον παίκτη, αφού αν καταφέρει να εξασφαλίσει άδεια εργασίας, θα γίνει το back-up του Εντερσον, δεδομένου ότι ο Κλαούδιο Μπράβο είναι εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν με πρόβλημα στο γόνατο. Αν δεν πάρει την άδεια εργασίας, θα φύγει άμεσα ως δανεικός.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα