Γουλβς - Τσέλσι 2-1

Γουλβς - Τσέλσι 2-1

Gazzetta team
Γουλβς - Τσέλσι 2-1

bet365

Η Τσέλσι προηγήθηκε στην έδρα της Γουλβς, η οποία όμως με δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά γύρισε το ματς και πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 βάζοντας τη θέση των Μπλε στην 4άδα σε κίνδυνο.

Υστερα από έξι αγώνες χωρίς νίκη η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο πανηγύρισε τρίποντο και μάλιστα το έκανε σε βάρος της Τσέλσι, η οποία έχασε σε δεύτερο δερί ματς μακριά από το Stamford Bridge και θέτει πλέον τη θέση της στην 4άδα σε αμφιβολία αφού η Τότεναμ την προσπέρασε και η Αρσεναλ την έφτασε. Οι Μπλε πήραν το προβάδισμα στο 18' όταν το σουτ του Λόφτους-Τσικ εκτός περιοχής κόντραρα στον Κόουντι και πήγε στα δίχτυα του Ρουί Πατρίσιο, με το 0-1 να μένει ως το σκορ του πρώτου μέρους. Νωρίς στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι έστησαν party στο Μολινό. Στο 59' ο Ραούλ Χιμένες μπήκε στην περιοχή από δεξιά και έκανε το σουτ το οποίο πέρασε μέσα από τα χέρια του Κέπα που έφερε ευθύνη και τέσσερα λεπτά αργότερα, πάλι από δεξιά, ο Μουτίνιο άνοιξε στον Ντόχερτι και εκείνος με συρτή σέντρα βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Ντιόγκο Ζότα, που διαμόρφωσε το τελικό 2-1 χαρίζοντας τεράστια νίκη στην ομάδα του.

Γουλβς (Νούνο Εσπίριτο Σάντο): Ρουί Πατρίσιο, Μπένετ, Μπολί, Ντόχερτι, Κόουντι, Βιναγκρέ, Μουτίνιο, Σαΐς, Ντιόγο Ζότα (88' Ιβάν Καβαλέιρο), Γκιμπς-Γουάιτ (72' Ελντερ Κόστα), Ραούλ Χιμένες (81' Ντεντονκέρ).

Τσέλσι (Μαουρίσιο Σάρι): Κέπα, Αθπιλικουέτα, Μάρκος Αλόνσο, Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν, Φάμπρεγας, Καντέ (77' Κόβατσιτς), Λόφτους-Τσικ, Γουίλιαν (65' Πέδρο), Αζάρ, Μοράτα (65' Ζιρού).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα