Αρνήθηκε τις δηλώσεις περί «θαύματος» για την 4άδα ο Μουρίνιο!

Αρνήθηκε τις δηλώσεις περί «θαύματος» για την 4άδα ο Μουρίνιο!

Κώστας Ζάλιαρης
Αρνήθηκε τις δηλώσεις περί «θαύματος» για την 4άδα ο Μουρίνιο!

bet365

Σε κακή ερμηνεία των λεγομένων του από τους Βραζιλιάνους δημοσιογράφους δικαιολόγησε ο Ζοσέ Μουρίνιο τη δήλωση περί... θαύματος που χρειάζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 4άδα της Premier League και το μεσημέρι της Τρίτης τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται απλά ένα καλό σερί νικών...

Γουέστ Χαμ – Κάρντιφ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Πορτογάλος κόουτς των «κόκκινων διαβόλων» προέτρεψε τους εκπροσώπους του βρετανικού Τύπου ν' ανατρέξουν στο βίντεο του βραζιλιάνικου τηλεοπτικού δικτύου και να καταλάβουν ακριβώς τι έχει πει για τους στόχους της Γιουνάιτεντ, λέγοντας πως αρνείται να παίξει το παιχνίδι των λέξεων...

«Όχι, αρνούμαι να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Δείτε το βίντεο και ακούστε ακριβώς τις λέξεις μου. Αυτό που σκεφτόμουν είναι ότι πρέπει να κάνουμε ένα καλό σερί, να σταματήσει η ατυχία μας με τους τραυματισμούς και τα προβλήματα και να μην πετάμε βαθμούς σε ματς που δεν πρέπει. Από και μετά θα δούμε που θα βρισκόμαστε» ανέφερε ο Μουρίνιο, που πρόσθεσε ότι:

«Ξέρουμε ότι τουλάχιστον έχουμε την υποχρέωση να τερματίσουμε εντός 6άδας και να συμπεριληφθούμε ανάμεσα σε αυτές τις ικανές ομάδες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα