Παπασταθόπουλος: «Μόνο η Άρσεναλ υπήρχε στο ντέρμπι»

Gazzetta team
Παπασταθόπουλος: «Μόνο η Άρσεναλ υπήρχε στο ντέρμπι»

bet365

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τόνισε πως είναι χαρούμενος που έπαιξε στο ντέρμπι της Άρσεναλ με την Τότεναμ, επισημαίνοντας πως οι «Κανονιέρηδες» δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους Spurs.

Γουέστ Χαμ – Κάρντιφ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα της Άρσεναλ στο ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου με την Τότεναμ, όπου οι «Κανονιέρηδες» έκαναν τη μεγάλη ανατροπή για το τελικό 4-2.

Ο Παπασταθόπουλος μιλώντας στο Goal τόνισε πως στο γήπεδο υπήρχε μόνο μια ομάδα, που ήταν η Άρσεναλ, κάνοντας ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σεζόν ως τώρα.

«Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα τέρματα. Υπήρχε μόνο μια ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς που νικήσαμε, αλλά το επόμενο παιχνίδι είναι πιο σημαντικό πλέον. Πρέπει να παίξουμε έτσι και στα παιχνίδια που ακολουθούν. Χρειαζόμαστε βελτίωση, αλλά στο ματς με την Τότεναμ ήμασταν καλύτεροι», σχολίασε αρχικά ο Παπασταθόπουλος και πρόσθεσε:

«Μετά το πέναλτι είχαμε κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρουμε. Είναι πολύ καλό ότι όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, συνεχίσαμε να παλεύουμε. Παίζουμε καλύτερα από το ξεκίνημα της σεζόν και είμαι χαρούμενος που έρχονται οι βαθμοί γιατί μερικές φορές παίζεις καλά αλλά δεν παίρνεις κάτι. Ελπίζω να συνεχίσουμε το ίδιο. Ήταν η καλύτερη εμφάνισή μας τη φετινή σεζόν. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική και είμαι χαρούμενος που αγωνίστηκα σε ένα τέτοιο παιχνίδι».

Όσο για τον Ομπαμεγιάνγκ, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες και στην Ντόρτμουντ, υπογράμμισε: «Γνωρίζω τον Ομπαμεγιάνγκ για πάνω από πέντε χρόνια. Είναι ένας τεράστιος παίκτης και στην Bundesliga σκόραρε πάνω από 25 γκολ τη σεζόν. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα