Ο Στέρλινγκ ωρίμασε και... κουβαλάει τη Σίτι!

Ο Στέρλινγκ ωρίμασε και... κουβαλάει τη Σίτι!

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Στέρλινγκ ωρίμασε και... κουβαλάει τη Σίτι!

bet365

Ποιος να το φανταζόταν πως ο Ραχίμ Στέρλινγκ θα έπαιρνε ολόκληρη τη Μάντσεστερ Σίτι στις πλάτες του στη φετινή Premier League και θα έφτανε να είναι κορυφαίος σε γκολ και ασίστ στο πρωτάθλημα!

Ακόμα ένα γκολ, αυτή τη φορά απέναντι στη Μπόρνμουθ, το απόγευμα του Σαββάτου στο Etihad σε σημείο που η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έψαχνε τρόπο να πάρει ξανά το προβάδισμα μετά την προσωρινή ισοφάριση.

Ρόμα – Ιντερ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Με αυτό το τέρμα έγινε και ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Premier League που σκοράρει και στις έξι πρώτες εμφανίσεις του απέναντι σε έναν αντίπαλο, αφού σε 6 αναμετρήσεις με τους «cherries» έχει βρει δίχτυα συνολικά 8 φορές.

Από το χατ-τρικ του Οκτώβρη του 2015, ακολούθησε από ένα γκολ τον Σεπτέμβρη του 2016, τον Φλεβάρη, τον Αύγουστο και τον Δεκέμβρη του 2017, μέχρι και τον φετινό Δεκέμβριο.

Είναι εκείνος που έχει συμμετοχή σε 14 γκολ για την ομάδα του, όντας ο κορυφαίος στο συγκεκριμένο κομμάτι πάνω από τον Σέρχιο Αγουέρο (12), τον Εντέν Αζάρ (11 πριν από το ματς της Τσέλσι με τη Φούλαμ) και τον Καλούμ Γουίλσον (11).

Σε 12 εμφανίσεις του για φέτος στο κορυφαίο πρωτάθλημα, ο Ραχίμ Στέρλινγκ έχει 8 γκολ σε 12 ματς και 6 ασίστ. Πρώτος σκόρερ (μαζί με τους Αγουέρο και Ομπαμεγιάνγκ) και πρώτος σε «σερβίρισμα» για να σκοράρουν οι συμπαίκτες του, έπειτα από 14 αγωνιστικές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα