Τσέλσι - Φούλαμ 2-0 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Τσέλσι - Φούλαμ 2-0 (vid)

bet365

Με σκορ 2-0 ξεπέρασε η Τσέλσι το εμπόδιο της Φούλαμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», μπαίνοντας με το δεξί και δίχως ν' ανεβάσει πολλές στροφές, στο «Μαραθώνιο» του Δεκέμβρη στο φορτωμένο πρόγραμμα της Premier League. Πέδρο και Λόφτους – Τσικ τα γκολ των «μπλε», πρώτη ήττα για τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ο Ενγκολό Καντέ που μόλις λίγες μέρες νωρίτερα είχε ακούσει τον Σάρι να κατακρίνει τις επιθετικές του βλέψεις και τις κινήσεις του στο γήπεδο όταν αφήνει για λίγο τα αμυντικά του καθήκοντα, φρόντισε από το 4ο λεπτό να δώσει απαντήσεις. Έκλεψε στο χώρο του κέντρου από τον Σερί, έφτασε στα όρια της περιοχής, έκανε την πάσα στον Πέδρο κι αυτός αφού έφερε τη μπάλα στο αριστερό, σκόραρε με πλασέ για το 1-0 και το 1.000ο γκολ της Τσέλσι εντός έδρας στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Φούλαμ ήταν αδύναμη, δίχως ικανότητα να προκαλέσει την παραμικρή ανησυχία στους «μπλε», σε πλήρη αντίθεση με τον Ζιρού που... είχε σκυλιάσει κι έψαχνε το γκολ, έχοντας ευκαιρίες μπροστά από τον Σέρχιο Ρίκο.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ρόμα – Ιντερ και σούπερ αποδόσεις στην Serie A από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ρανιέρι έκανε τις κινήσεις του βγάζοντας τους Σεσενιό και Γιόχανσεν και βάζοντας στο ματς τους Καμαρά και Αγιτέ και η εικόνα της ομάδας του βελτιώθηκε αισθητά, λόγω και της πολύ καλής μέρας στην οποία βρέθηκε ο Καλούμ Τσέιμπερς. Ο Άγγλος χαφ, είχε μια πολύ καλή κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι που σταμάτησε ο Κέπα, όπως σωστά επενέβη ο Ισπανός πορτιέρε και σε ένα σουτ λίγο έξω από την περιοχή μερικά λεπτά αργότερα, κρατώντας το προβάδισμα για τους «μπλε». Ο Μοράτα πήρε τη θέση του Ζιρού και στο 73' έχασε τεράστια ευκαιρία να πλασάρει σωστά από «ριμπάουντ» απόκρουσης του Ρίκο σε χαμηλό σουτ του Αζάρ, ωστόσο, όλα ξεκαθάρισαν στο 83ο λεπτό. Η μπάλα... κρύφτηκε έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων, ο Λόφτους – Τσικ βρέθηκε στο χώρο και σούταρε δυνατά για να γράψει το τελικό 2-0 για την Τσέλσι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ρούντιγκερ, Νταβίντ Λουίζ, Αλόνσο (78' Τζαπακόστα), Καντέ, Ζορζίνιο, Κόβασιτς (67' Λόφτους – Τσικ), Πέδρο, Ζιρού (70' Μοράτα), Αζάρ

Φούλαμ: Σέρχιο Ρίκο, Κρίστι, Οντόι, Μόουσον, Λε Μαρσάντ, Σερί, Τσέιμπερς, Γιοχάνσεν (46' Αγιτέ), Κέιρνι (76' Κεμπάνο), Μίτροβιτς, Σεσενιόν (46' Καμαρά)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα