Πάει για Μάρτιο το νέο γήπεδο της Τότεναμ

Πάει για Μάρτιο το νέο γήπεδο της Τότεναμ

Gazzetta team
Πάει για Μάρτιο το νέο γήπεδο της Τότεναμ

bet365

Ενδεχομένως να περιμένουν κι άλλο οι φίλοι της Τότεναμ για να δουν την ομάδα τους στο νέο γήπεδο καθώς τα έργα καθυστερούν.

Οι φίλοι των Spurs αρχικά περίμεναν τον Σεπτέμβρη να μπει η ομάδα στο νέο της «στολίδι» στο Βόρειο Λονδίνο, με τον σύλλογο να διαφημίζει από το καλοκαίρι τη μετάβαση στο νέο Γουάιτ Χαρτ Λέιν. Τα έργα, ωστόσο, καθυστέρησαν και η ομάδα συνεχίζει να αγωνίζεται στο Γουέμπλεϊ.

Μάλιστα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα των Times, τα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου γηπέδου της Τότεναμ ενδεχομένως να καθυστερήσουν κι άλλο!

Οι εργασίες δεν προχωρούν τόσο γρήγορα όσο αναμενόταν με την κατασκευαστική εταιρία να εκφράζει την άποψη πως ο πιο ρεαλιστικός στόχος είναι πλέον ο Μάρτιος και συγκεκριμένα το ντέρμπι με την Άρσεναλ στις 2 του μήνα.

Υπάρχει, βέβαια, και μια πιο αισιόδοξη πρόβλεψη που στοχεύει στις 13 του Γενάρη στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά τη δεδομένη στιγμή ο Μάρτιος δείχνει να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες προκειμένου το νέο γήπεδο της Τότεναμ να ανοίξει τις πύλες του για να φιλοξενήσει αναμέτρηση για πρώτη φορά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα