Η Γιουνάιτεντ πιάνει κορυφή... μόνο στους μισθούς των παικτών!

Η Γιουνάιτεντ πιάνει κορυφή... μόνο στους μισθούς των παικτών!

Κώστας Ζάλιαρης
Η Γιουνάιτεντ πιάνει κορυφή... μόνο στους μισθούς των παικτών!

bet365

Αύξηση της τάξης του 10% σημειώθηκε στο γενικό ποσό που διατίθεται από τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους μισθούς των ποδοσφαιριστών της, με το κλαμπ να πιάνει κορυφή στο συγκεκριμένο κομμάτι, δίχως ωστόσο να υπάρχει η ανταπόκριση από την αγωνιστική εικόνα!

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «Eye of Hathor» έφτασε στη Vistabet.gr!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δημοσιοποίησαν τα οικονομικά τους στοιχεία για το 1/4 του τρέχοντος έτους και αυτό που έδειξαν είναι πως αυξήθηκε κατά 8 εκατομμύρια ευρώ το ποσό που είχε προκύψει τέτοια εποχή την περασμένη αγωνιστική περίοδο, με τους ανθρώπους της ομάδας να το αιτιολογούν «στις επενδύσεις που έγιναν στο ρόστερ το φετινό καλοκαίρι».

Η αύξηση που κατεγράφη φτάνει σε ποσοστό το 10% και τα περίπου 90 εκατ.ευρώ του συνόλου που πηγαίνει αποκλειστικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς των παικτών σε μηνιαία βάση, είναι η το μεγαλύτερο που έχει να επιδείξει αυτή τη στιγμή κάποιος σύλλογος από τους 20 της Premier League!

Το γεγονός πως οι μισθοί έχουν αρκετά μεγάλη δυσαναλογία με ό,σα προσφέρουν οι παίκτες του Μουρίνιο εντός γηπέδου, με την ομάδα να βρίσκεται στην 8η θέση, στο -12 από την κορυφή μετά και την ήττα (3-1) στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, ενδεχομένως και να προκαλέσει κάποια αλλαγή με πιθανή μείωση...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα