Η δικαιολογία του Τζέραρντ για το μοιραίο γλίστρημα του χαμένου τίτλου (vid)

Gazzetta team
Η δικαιολογία του Τζέραρντ για το μοιραίο γλίστρημα του χαμένου τίτλου (vid)

bet365

Ο captain της Λίβερπουλ γίνεται ταινία και εκεί μίλησε για τη χειρότερη στιγμή της καριέρας του, εξηγώντας γιατί έπεσε και οι Reds έχασαν το πρωτάθλημα του 2014.

Η Λίβερπουλ πήγαινε να σπάσει την... κατάρα και με νίκη θα αγκάλιαζε το θαύμα. Και με ισοπαλία βέβαια κάτι θα γινόταν, καθώς ήταν στην κορυφή τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν. Ωστόσο, σε εκείνο το εντός με την Τσέλσι τον Απρίλιο του 2014, συνέβη το χειρότερο. Με το σκορ στο 0-0 ο Στίβεν Τζέραρντ έζησε την πιο άσχημη στιγμή στην καριέρα του και σε εκείνο το γλίστρημά του, έβαλε τρικλοποδιά στους Reds. Εκεί ο Ντεμπά Μπα έκανε το 0-1 και τελικά οι Μπλε πέρασαν από εκεί με το 0-2, για να το σηκώσει στο φινάλε η Σίτι.

Κανείς δεν ξέχασε εκείνη την πτώση και φυσικά ούτε και ο ίδιος, ο οποίος δεν γινόταν να μην αναφερθεί σε αυτήν στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του. Το «Make Us Dream» βγαίνει την ερχόμενη Πέμπτη στους κινηματογράφους και ο Τζέραρντ κλήθηκε να σχολιάσει εκείνη τη στιγμή, λέγοντας μάλλον κάτι σαν δικαιολογία: «Ηταν η κακιά τύχη. Μην νομίζετε ότι είναι δικαιολογία αυτό που θα πω, αλλά είχα πρόβλημα στην πλάτη και έπαιξα με ένεση. Οφείλω να το πω αυτό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα