ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

«Δεν υπάκουσε τις εντολές του κυβερνήτη το ελικόπτερο του Βιχάι»

«Δεν υπάκουσε τις εντολές του κυβερνήτη το ελικόπτερο του Βιχάι»

«Δεν υπάκουσε τις εντολές του κυβερνήτη το ελικόπτερο του Βιχάι»

Τα πρώτα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποιείται για τα αίτια της συντριβής του ελικοπτέρου του ιδιοκτήτη της Λέστερ έξω από το King Power Stadium, έδειξαν πως ό,τι κι αν έκανε ο κυβερνήτης, δεν έβρισκε ανταπόκριση από τα μηχανήματα του οχήματος...

Ο Βιχάι Σριβανταναπράμπα «έφυγε» άδοξα και άδικα από τη ζωή όταν συνετρίβη το προσωπικό του ελικόπτερο έξω από το γήπεδο της Λέστερ, λίγη ώρα μετά από ισόπαλη (1-1) αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ.

Ολόκληρη η αγγλική πόλη, που με τον Βιχάι και τις «αλεπούδες» έμαθε να ονειρεύεται μετά το έπος της κατάκτηση του τίτλου του 2016, συγκλονίστηκε από τον χαμό του Ταϊλανδού, ο γιος του οποίου αναλαμβάνει πλέον τις τύχες του αγγλικού κλαμπ.

Ο αρμόδιος οργανισμός για εναέρια ατυχήματα (Air Accidents Investigation Branch), αποκάλυψε κάποια πρώτα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησε στο δυστύχημα βάσει και των ευρημάτων του ελικοπτέρου, λέγοντας πως τα μηχανήματα έπαψαν ν' ανταποκρίνονται στις εντολές που έδινε ο κυβερνήτης.

Μάλιστα, έγινε γνωστό πως παρά τις προσπάθειες να σταματήσουν οι δεξιόστροφες σβούρες, όπως φάνηκε και από το ανατριχιαστικό βίντεο του δυστυχήματος, δεν ήταν δυνατό να σταματήσουν οι στροφές του ελικοπτέρου όσο κι αν ο κυβερνήτης επιχειρούσε να γυρίσει στην αντίθεση κατεύθυνση το πηδάλιο και να το σταθεροποιήσει.

Best of internet