Πήρε τα πάνω της η Νιουκάστλ! (vids)

Gazzetta team
Πήρε τα πάνω της η Νιουκάστλ! (vids)

bet365

H Nιούκαστλ ανεβάζει στροφές, πέτυχε τη δεύτερη διαδοχική της νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στη Μπόρνμουθ (2-1) και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Ισοπαλίες για Λέστερ, Γουότφορντ και Γουέστ Χαμ.

Η Νιουκάστλ στα πάνω της, πέτυχε τη δεύτερη διαδοχική της νίκη και για πρώτη φορά στη σεζόν βρέθηκε εκτός επικίνδυνης ζώνης. Μετά το τρίποντο κόντρα στη Γουότφορντ, ήρθε η νέα εντός έδρας επιτυχία απέναντι στη Μπόρνμουθ με 2-1. Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ προηγήθηκε στο 7o λεπτό με το πρώτο γκολ του Σάλομον Ροντόν στη φετινή Premier League, ενώ στο 40ο λεπτό πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Ηταν η δεύτερη φορά στην καριέρα του Βενεζουελάνου που βρίσκει δυο φορές το δρόμος προς τα αντίπαλα δίχτυα μέσα σε ένα 90λεπτο. Ο Τζέφερσον Λερμά ήταν αυτός που μείωσε για τα «κεράσια» στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Η Μπόρνμουθ πίεσε για να αλλάξει την κατάσταση, αλλά δεν κατάφερε να αποσπάσει κάτι περισσότερο.

Επηρεασμένη η Λέστερ...
Το κλίμα στο «Κing Power» ήταν φορτισμένο, ήταν άλλωστε το πρώτο εντός έδρας έπειτα τον θάνατο του Βιχάι. Το αγωνιστικό πέρασε σε δεύτερη μοίρα, η Λέστερ παρουσιάστηκε επηρεασμένη κι έμεινε στο μηδέν κόντρα στη Μπέρνλι. Οι «αλεπούδες» ήταν καλύτερες στο μεγαλύτερο μέρος, αλλά δεν είχαν την ουσία για να βρουν δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι τα πήγαν εξαιρετικά στο ανασταλτικό κομμάτι και πήραν τον πρώτο βαθμό έπειτα από τρεις σερί ήττες.

Με Χολέμπας το βαθμό
Ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι βρήκε δίχτυα σε αναμέτρηση του «St Mary’s» για την Premier League έπειτα από 391 ημέρες, δίνοντας προβάδισμα στους «Αγίους» κόντρα στη Γουότφορντ. Ωστόσο, οι Αγιοι» σε ακόμα ένα ματς δεν έπεισαν επιθετικά, δεν κατάφεραν να σφραγίσουν τη νίκη και το... πλήρωσαν. Ο Χοσέ Χολέμπας ήταν αυτός που έφερε το ματς στα ίσα στο 82ο λεπτό της συνάντησης με ένα διαγώνιο αριστερό σουτ. Μάλιστα, ο Ελληνας μπακ έχει συμμετοχή σε 6 γκολ (2 γκολ, 4 ασίστ), τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο αμυντικό στο Νησί.

Πήρε ισοπαλία με Αντερσον
Ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με τη Γουέστ Χαμ αναδείχθηκε η Χάντερσφιλντ, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να πετύχει δεύτερη σερί νίκη και να βγει εκτός επικίνδυνης ζώνης. Ο Πρίτσαρντ στο 6’ άνοιξε το σκορ, ωστόσο οι γηπεδούχοι αδυνατούσαν να βρουν ρυθμό και να «καθαρίσουν» την αναμέτρηση. Η Γουέστ Χαμ πίεσε στο τελευταίο 20λεπτο, δημιούργησε φάσεις και ο Φελίπε Άντερσον στο 75’ διαμόρφωσε το 1-1.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα