Κρίσταλ Πάλας - Τότεναμ 0-1

Gazzetta team
Κρίσταλ Πάλας - Τότεναμ 0-1

bet365

Ενα γκολ του αμυντικού, Φόιθ ήταν αρκετό για την Τότεναμ να επικρατήσει 1-0 της Πάλας εκτός έδρας και να βρεθεί στο -3 από την κορυφή.

Η Τότεναμ επικράτησε 1-0 της Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας και βρέθηκε στη 2η θέση μαζί με Τσέλσι και Λίβερπουλ (με ματς λιγότερο οι δυο τελευταίες). Οι Σπερς έχουν αντιδράσει ιδανικά στην ήττα από τη Σίτι, κέρδισαν εκτός έδρας Γουλβς, Πάλας και δείχνουν πως μπορούν να συνεχίσουν στη μάχη για τον τίτλο. Ο Ποκετίνο ξέρει όσο κανείς άλλος να κερδίζει τους «αετούς», αφού ήταν η ένατή του νίκη (περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα). Δεν ήταν καλό το πρώτο μέρος, όπου οι δυο ομάδες προσπαθούσαν κυρίως με σέντρες να απειλήσουν. Στο 45ο λεπτό οι Σπερς είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία, αλλά ο Κέιν με δυνατή κεφαλιά δε μπόρεσε να σκοράρει. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, αλλά ο Τόμκινς δεν κατάφερε να νικήσει τον Γιορίς. Αντίθετα, η Τότεναμ στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία της στην επανάληψη βρήκε δίχτυα, με τον Φόιθ να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά. Η Πάλας πίεσε αρκετά στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά σε δυο περιπτώσεις Σλουπ και Τάουνσεντ δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν. Στις καθυστερήσεις είχε τεράστια ευκαιρία και ο Σον για ένα δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Κρίσταλ Πάλας: Χένεσι, Σακό, Τόμκινς (60’ Κέλι), Γουάν-Μπισάκα, Φαν Άανχολντ, Μιλιβόγιεβιτς, Κουγιατέ, ΜακΆρθουρ (70’ Σορλόθ), Τάουνσεντ, Μέγιερ (67’ Σλουπ), Αγιού

Τότεναμ: Γιορίς, Φόιθ, Αλντερβάιρελντ, Τρίπιερ (24’ Οριέ), Ντέιβις, Σισοκό, Γουανιάμα, Λούκας Μόουρα (71’ Σον), Λαμέλα (83’ Γουίνκς), Ντέλε, Κέιν


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα