Κάρντιφ - Μπράιτον 2-1

Gazzetta team
Κάρντιφ - Μπράιτον 2-1

bet365

Η Κάρντιφ με γκολ στις καθυστερήσεις ανέτρεψε το σκορ εις βάρος της Μπράιτον και πήρε μια πολύτιμη βαθμολογική ανάσα επικρατώντας με 2-1.

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα που τη βγάζει προσωρινά από την επικίνδυνη ζώνη πήρε η Κάρντιφ, η οποία με γκολ του Μπάμπα στις καθυστερήσεις επικράτησε με 2-1 της Μπράιτον. Οι «Γλάροι» μπορεί να πήραν το προβάδισμα νωρίς, αλλά έμειναν στη συνέχεια με παίκτη λιγότερο και τελικά έπεσαν στο φινάλε της αναμέτρησης.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Η Μπράιτον μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και πήρε το προβάδισμα μόλις στο 6' με δυνατή κεφαλιά του Ντανκ. Οι «Γλάροι» έδειχναν να ελέγχουν την αναμέτρηση, ωστόσο η Κάρντιφ, που δεν είχε δημιουργήσει ούτε φάση, βρήκε την απάντηση στο 28' με τον Πάτερσον να ισοφαρίζει με κεφαλιά. Το γκολ αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Μπράιτον έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Στέφενς λίγο αργότερα άλλαξαν τα δεδομένα.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού η Κάρντιφ έφτασε μια ανάσα από την ανατροπή, αλλά η προσπάθεια του Χάρις σταμάτησε στο οριζόντιο του Ράιαν, ο οποίος στο 63' χρειάστηκε να επέμβει για να κρατήσει το 1-1.

H Μπράιτον απείλησε με τη σειρά της στο 82'με τον Ισκέρδο, αλλά τελικά η Κάρντιφ με έναν περιπετειώδη τρόπο, βρήκε αυτό που έψαχνε τόσο πολύ καθώς ο Μπάμπα στις καθυστερήσεις έκανε το 2-1, το οποίο βοήθησε την ομάδα του να βγει για λίγο από την επικίνδυνη ζώνη. Όσο για την Μπράιτον, αυτή παρέμεινε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα