Ζλάταν: «Υπερτιμημένοι οι παίκτες στην Premier»!

Ζλάταν: «Υπερτιμημένοι οι παίκτες στην Premier»!

Gazzetta team
Ζλάταν: «Υπερτιμημένοι οι παίκτες στην Premier»!

bet365

Έχοντας περάσει και από το αγγλικό ποδόσφαιρο και έχοντας τη θεωρία πως αν το είχε κάνει στα 25 του χρόνια κι όχι στα 35 θα είχε... σαρώσει τα πάντα, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αναφέρθηκε στο επίπεδο των παικτών του κορυφαίου πρωταθλήματος με λόγια που... διόλου κολακευτικά είναι.

Νάπολι – Παρί Σεν Ζερμέν με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Σουηδός νυν σούπερ σταρ των Λ.Α. Γκάλαξι, μιλώντας για το πέρασμά του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την ιδιαίτερη σχέση που ανέπττυξε με τους «κόκκινους διαβόλους» και τις απαντήσεις που έδωσε σε όσους έλεγαν ότι... πήρε μεταγραφή για να παίξει με αναπηρικό καροτσάκι στην ηλικία του, ανέφερε πως:

«Θα ήταν πολύ διαφορετική ιστορία αν είχα παίξει στην Αγγλία στα 25 μου χρόνια κι όχι στα 35. Όλοι είπαν ότι πήγα στην Αγγλία με... αναπηρικό καροτσάκι, αλλά τους έβαλα εγώ στο αναπηρικό καροτσάκι.

Η Premier League παίρνει απίστευτο ενδιαφέρον, αλλά αισθάνομαι ότι η ποιότητα των παικτών είναι υπερτιμημένη. Το ατομικό κομμάτι, το τεχνικό... Ο ρυθμός, όμως, είναι πολύ υψηλός. Ακόμα κι αν είσαι ο καλύτερος, αν δεν μπορείς ν' αντέξεις τον ρυθμό, δεν θα τα καταφέρεις».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα