Μπόρνμουθ – Μαν. Γιουνάιτεντ 1-2 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μπόρνμουθ – Μαν. Γιουνάιτεντ 1-2 (vid)

bet365

Πέταξε το μεγαλύτερο κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου γι' ακόμα μια φορά. Κατάφερε να ισοφαρίσει, αλλά χρειάστηκε να τρέξει πολύ. Πάλι, όμως, τα κατάφερε στο φινάλε και γύρισε τούμπα το ματς! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ολική ανατροπή επικράτησε 2-1 της Μπόρνμουθ στο «Vitality Stadium» για την 11η αγωνιστική της Premier League και έβαλε τέλος στο αήττητο σερί των «cherries» στην έδρα τους για τη φετινή σεζόν!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνήθιζε να παρουσιάζεται απογοητευτική στο πρώτο ημίχρονο των πρόσφατων αναμετρήσεών της και το έκανε κάπως έτσι και στο πρώτο 25λεπτο του αγώνα με τη Μπόρνμουθ. Άνευρη, δίχως να πιέσει σε κανένα σημείο του γηπέδου, άφησε τους «cherries» να κάνουν ό,τι θέλουν και ο Νταβίντ Ντε Χέα είχε από νωρίς δουλειά με τους κινδύνους που δημιουργήθηκαν για την εστία του. Στο 11ο λεπτό έγινε το 1-0 για τους γηπεδούχους, όταν ο Μπρουκς με τρομερή κάθετη έβγαλε μόνο από δεξιά τον Στάνισλας κι αυτός γύρισε για τον Γουίλσον που άνοιξε το σκορ! Η ομάδα του Έντι Χάου διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι, προσπάθησε να διατηρήσει την ισορροπία ψάχνοντας κάτι πολύ απειλητικό σε κάθε ευκαιρία. Οι «κόκκινοι διάβολοι» άρχισαν να παρουσιάσουν κάτι καλύτερο και λίγο πιο έντονο μετά το πρώτο ημίωρο, με τον Αλέξις Σάντσες στο 33' να γυρίζει σωστά για τον Μαρσιάλ στο πέναλτι κι αυτός να ισοφαρίζει σε 1-1. Η Γιουνάιτεντ... ξύπνησε, είχε ακόμα θέματα να λύσει, αλλά έκανε πιο αισθητή την παρουσία της.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο Μαρσιάλ συνέχισε να είναι απειλή για την εστία του Μπέγκοβιτς και να ψάχνει κι άλλο γκολ, έχοντας ήδη φτάσει στα πέντε τέρματα στα τελευταία ισάριθμα ματς. Αφού, πρώτα, ο Μπρουκς με τακουνιά υποχρέωσε κάνοντας κακό υπολογισμό της μπάλας στο 54' με τον Μπέγκοβιτς να βγαίνει μακριά από την περιοχή του και να διώχνει. Ο Γάλλος στράικερ έβγαλε και τον Σο σε θέση βολής αμέσως μετά, αλλά και αυτός νικήθηκε από τον γκολκίπερ της Μπόρνμουθ! Ο Βόσνιος πορτιέρε και η ατυχία της Γιουνάιτεντ διατηρούσαν το ισόπαλο σκορ σε ένα δεύτερο ημίχρονο, με τους παίκτες του Μουρίνιο να τρέχουν και πάλι για να σώσουν την κατάσταση. Στο 65' χάθηκε τρομερή στιγμή με τον Γιάνγκ να εκτελεί φάουλ στο δοκάρι, τον Ράσφορντ να σουτάρει σε κενή εστία για να δει τον Άκε να πέφτει και να μπλοκάρει με το κορμί, ενώ σε δεύτερη επαναφορά, ο Μπρουκς έδιωξε πάνω στη γραμμή! Οι «κόκκινοι διάβολοι» κόλλησαν, πήραν το μήνυμα από τους «cherries» που θα αμύνονταν σθεναρά μέχρι τέλους, ωστόσο, στο 90' + 1' από το μοναδικό λάθος του Άκε στην άμυνα σε σέντρα του Πογκμπά, ο Ράσφορντ από κοντά τα έφερε όλα τούμπα και έγραψε το τελικό 2-1!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπόρνμουθ: Μπέγκοβιτς, Φράνσις, Σ.Κουκ, Άκε, Σμιθ, Στάνισλας (90' + 1' Σέρμαν), Λ.Κουκ (68' Γκόσλινγκ), Λέρμα, Φρέιζερ (74' Άιμπ), Γουίλσον, Μπρουκς

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γιάνγκ, Λίντελεφ, Σμόλινγκ, Σο, Μάτιτς, Φρεντ (56' Ερέρα), Πογκμπά, Μάτα (56' Ράσφορντ), Αλέξις (78' Αλέξις), Μαρσιάλ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα