Πάλι νοκ-άουτ για περίπου έναν μήνα ο Ντε Μπρόινε!

Πάλι νοκ-άουτ για περίπου έναν μήνα ο Ντε Μπρόινε!

Κώστας Ζάλιαρης
Πάλι νοκ-άουτ για περίπου έναν μήνα ο Ντε Μπρόινε!

bet365

Νέα ζημιά για τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, αυτή τη φορά στο άλλο γόνατο κι όχι σε αυτό που είχε χτυπήσει το καλοκαίρι! Στα τέλη του Νοέμβρη η πιθανή επιστροφή του Βέλγου, που φυσικά χάνει το ντέρμπι του Μάντσεστερ (11/11)!

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο Ντε Μπρόινε είδε τον Τίμοθι Φοσού Μενσά να προσγειώνεται πάνω στο πόδι του στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τη Φούλαμ για το Carabao Cup στο «Etihad», με τους «πολίτες» να παίρνουν την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού με το τελικό 2-0.

Αυτή η πρόκριση, ωστόσο, ήρθε με νέο μεγάλο πρόβλημα για τον Κέβιν Ντε Μπρόινε που αναγκάζει να μείνει ξανά εκτός δράσης, για χρονικό διάστημα που θα φτάσει και ίσως ξεπεράσει τον ένα μήνα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις!

Αποκομίζοντας πρόβλημα στο άλλο γόνατο κι όχι σε αυτό που είχε τραυματίσει σε προπόνηση της Σίτι τον περασμένο Αύγουστο, ο Βέλγος μεσοεπιθετικός αναμένεται να χάσει τις επόμενες 4-6 εβδομάδες.

Φυσικά, αυτό ερμηνεύεται σε απουσία του από το ντέρμπι του Μάντσεστερ την 11η του μηνός και γενικότερα από περίπου 4-5 παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου και αυτού με τη Λιόν για το Champions League στις 27 του μηνός.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα