Ο Έμερι παραδέχεται ότι στοιχημάτιζε εναντίον της ομάδας του!

Ο Έμερι παραδέχεται ότι στοιχημάτιζε εναντίον της ομάδας του!

Gazzetta team
Ο Έμερι παραδέχεται ότι στοιχημάτιζε εναντίον της ομάδας του!

bet365

Στην αυτοβιογραφία του που κυκλοφορεί σήμερα, ο τεχνικός της Άρσεναλ, Ουνάι Έμερι αποκάλυψε ότι ως ποδοσφαιριστής πόνταρε στις ήττες της δικής του ομάδας, επειδή φοβόταν πριν τα παιχνίδια!

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η αυτοβιογραφία του Έμερι κυκλοφορεί σήμερα με τίτλο «Unai Emery, El Maestro», στην οποία ο τεχνικός της Άρσεναλ κάνει και μια σημαντική αποκάλυψη αναφορικά με το παρελθόν του ως ποδοσφαιριστής.

Ο Έμερι αποκαλύπτει λοιπόν ότι ως παίκτης δεν είχε μεγάλη αυτοπεποίθηση και μάλιστα συνήθιζε να στοιχηματίζει στα παιχνίδια εναντίον της ίδιας του της ομάδας!

«Η ποδοσφαιρική μου καριέρα είχε περισσότερο πόνο παρά χαρά. Ο φόβος ήταν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Για παράδειγμα, όταν ήμουν παίκτης της Τολέδο, δύο φίλοι και εγώ πάντα στοιχηματίζαμε για τα αποτελέσματα. Ένα σαββατοκύριακο παίζαμε στην έδρα της Έλτσε και στοιχημάτισα ότι θα νικούσαν γιατί ήταν το φαβορί και αυτό ήταν το λογικό να συμβεί», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Έμερι.

«Όταν ήμουν παίκτης η πίεση για να πετύχω μου δημιουργούσε άγχος. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ μόνος μου. Μου έλειπε κάποιος για να με βοηθήσει να κοντρολάρω τα συναισθήματά μου. Έλεγα ότι ήμουν... κότα, ωστόσο ήμουν υπερβολικός», πρόσθεσε.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα