Με... αυτογκόλ η Τσέλσι, νίκες για Άρσεναλ και Τότεναμ (vids)

Gazzetta team
Με... αυτογκόλ η Τσέλσι, νίκες για Άρσεναλ και Τότεναμ (vids)

bet365

Η Τσέλσι με δυο... αυτογκόλ της Ντέρμπι του Λάμπαρντ επικράτησε 3-2 και βρέθηκε στον 3ο γύρο του Carabao Cup. Αρσεναλ και Τότεναμ πήραν κι αυτές τα εισιτήρια πρόκρισης.

Απίστευτο κι όμως αληθινό... Ο Λάμπαρντ στην επιστροφή του στο Στάμφορντ Μπριτζ είδε τους παίκτες του να σημειώνουν... τέσσερα γκολ, αλλά να χάνουν με 3-2 από την Τσέλσι και να μένουν εκτός Carabao Cup! Μόλις στο 5ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το γκολ με αυτογκόλ του Τομόρι. Μάλιστα, ο τελευταίος ανήκει στην Τσέλσι και πήρε ειδική άδεια για να αγωνιστεί εναντίον της. Η Ντέρμπι αντέδρασε και στο 9ο λεπτό έφερε το ματς στα ίσα. Λάθος του Σεσκ κι από πάσα του Χάντλστοουν ο Μάριοτ πέτυχε το 1-1. Ατυχα τα «Κριάρια», αφού στο 21' ο Κίογκ σημείωσε αυτογκόλ. Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 27' ο Γουόγκχορν πέτυχε το 2-2. Ωστόσο, στο 41' ο Φάμπρεγας διαμόρφωσε το 3-2. Μάλιστα, ο Ισπανός έχει συμμετοχή σε επτά γκολ (τρία γκολ, τέσσερις ασίστ) στα επτά τελευταία για το League Cup! Το σκηνικό ατυχίας ολοκληρώθηκε για τη Ντέρμπι στο 89', όταν η προσπάθεια του Μάριοτ βρήκε στο δοκάρι!

Η Αρσεναλ πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση, καθώς επικράτησε 2-1 της Μπλάκπουλ εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι ήταν μια κλάση πάνω και στο 33ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ο Γκεντουζί μοίρασε ιδανικά στον Λιχστάινερ και ο Ελβετός έγινε ο γηραιότερος παίκτης που σκόραρε για την Αρσεναλ από (34 ετών και 288 ημερών) τον Σολ Κάμπελ (35 ετών και 152 ημερών). Στο 54' ήρθε το 2-0 όταν από σέντρα του Τζένκινσον που σταμάτησε στο δοκάρι ο Ρόου πήρε το ριμπάουντ κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η Μπλάκπουλ απάντησε με δοκάρι, ενώ στο 56' απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα με την αποβολή του Γκεντουζί. Ετσι στο 66' μείωσε σε 2-1 με τον Ο' Κόνορ. Ο Τσεχ λίγο έλειψε να γίνει ο μοιραίος, έχασε τη μπάλα από τον Σπίρινγκ, αλλά ο Ντελφουνέσο ήταν σε θέση οφσάιντ κι έτσι το γκολ του δεν μέτρησε.

Η Τότεναμ αντέδρασε στην ήττα από τη Σίτι, επικράτησε 3-1 της Γουέστ Χαμ εκτός και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ο Σον στο 16' άνοιξε το σκορ, ενώ στο 54' ο Κορεάτης πέτυχε το 2-0. Τα Σφυριά μείωσαν με τον Πέρεθ στο 71', αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γιορέντε διαμόρφωσε το 3-1. Στην επόμενη φάση και η Μίντλεμπρο που επικράτησε 1-0 της Κρίσταλ Πάλας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα