Το συγκινητικό γράμμα του γιου Σριβανταναπράμπα και η υπόσχεση για την Λέστερ

Gazzetta team
Το συγκινητικό γράμμα του γιου Σριβανταναπράμπα και η υπόσχεση για την Λέστερ

bet365

Ο Αϊγιαβάτ Σριβανταναπράμπα, γιος του Βιχάι, έγραψε ένα συγκινητικό γράμμα για τον πατέρα του, τονίζοντας ότι θα συνεχίσει την επένδυση στην Λέστερ.

Λίγες ημέρες μετά το δυστύχημα στο οποίο ο Βιχάι Σριβανταναπράμπα έχασε τη ζωή του, ο γιος του, Αϊγιαβάτ, έδωσε στη δημοσιότητα ένα συγκινητικό γράμμα για τον πατέρα του, στο οποίο άφησε να εννοηθεί ότι η επένδυση της οικογένειας στην Λέστερ, που έχει συγκλονιστεί από τις εξελίξεις, θα συνεχιστεί.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τη στήριξή τους. Αυτό που συνέβη με έκανε να καταλάβω πόσο σημαντικός ήταν ο πατέρας μου για πολλούς ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο και συγκινήθηκα από το πόσοι άνθρωποι τον είχαν στην καρδιά τους. Είμαι πολύ περήφανος που είχα έναν τόσο καταπληκτικό πατέρα. Από εκείνον έλαβα μία πολύ σημαντική αποστολή και κληρονομιά να συνεχίσω ό,τι και εκείνος και σκοπεύω να το κάνω. Ξέρω ότι θα λάβω όλη την απαιτούμενη στήριξη για να τα καταφέρω και είμαι ευγνώμων για όλα τα μηνύματα και τα καλά σας λόγια. Για μεγάλο διάστημα ο πατέρας μου μου έμαθε να είμαι δυνατός και να φροντίζω την οικογένειά μου. Είχε τον τρόπο του να μου μάθει για τη ζωή χωρίς το κάνει να φαίνεται σαν μάθημα. Ήταν ο μέντορας και το πρότυπό μου. Σήμερα, μου έχει αφήσει μία κληρονομιά και θα κάνω τα πάντα για να πραγματοποιήσω το όραμά του. Η οικογένειά μου και εγώ θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε ξεχωριστά για την ειλικρινή καλοσύνη σας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για εμάς. Μου λείπεις μπαμπά με όλη μου την καρδιά», αναφέρει ο Αϊγιαβάτ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα