Ο 100άρης Ντέλε Άλι, καλύτερος από Αζάρ, Κριστιάνο και Μπέκαμ!

Κώστας Ζάλιαρης
Ο 100άρης Ντέλε Άλι, καλύτερος από Αζάρ, Κριστιάνο και Μπέκαμ!

bet365

Η ανανέωση του συμβολαίου του Ντέλε Άλι με την Τότεναμ μέχρι και το 2024 έφερε στην επιφάνεια στοιχεία που καθιστούν τον Άγγλο χαφ των «σπιρουνιών» καλύτερο από παίκτες όπως ο Αζάρ, ο Μπέκαμ, ο Κριστιάνο, ακόμα και ο Στίβεν Τζέραρντ, σε συγκεκριμένο κομμάτι!

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Εννοείται ότι από άποψη επιτυχιών και κατάθεσης αποδείξεων στο γήπεδο, ο 22χρονος άσος χρειάζεται... πολλά ψωμιά ακόμα για να πλησιάσει τα επιτεύγματα και τη σπουδαιότητα ορισμένων εκ των καλύτερων παικτών που έχουν περάσει από την Premier League.

Παρ' όλα αυτά, μπορεί να υπερηφανεύεται για τους αριθμούς που έχει καταγράψει στην καριέρα του όταν συμπλήρωσε την 100άρα των συμμετοχών στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Ο Ντέλε Άλι, όταν έφτασε στον τριψήφιο αριθμό εμφανίσεων στην Premier, είχε 36 γκολ και 25 ασίστ, με τον Εντέν Αζάρ σ' εκείνο το σημείο να έχει 35 τέρματα και 26 ασίστ και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να έχει παρουσιάσει 21 γκολ και 22 ασίστ!

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Τότεναμ, έχει καλύτερους αριθμούς και από αυτούς των Κριστιάνο Ρονάλντο και Στίβεν Τζέραρντ στη δική τους 100άρα, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στο πέρασμά του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει 19 τέρματα και 16 ασίστ και τον «Stevie G» να έχει μόλις 11 τέρματα και να έχει προσφέρει 13 γκολ σε συμπαίκτες του.

Μέχρι στιγμής, ο Ντέλε έχει συμπληρώσει 153 ματς με τη φανέλα των «σπιρουνιών» και έχει σκοράρει 48 φορές...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα