Το Λέστερ σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου του ιδιοκτήτη της Λέστερ (pics)

Το Λέστερ σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου του ιδιοκτήτη της Λέστερ (pics)

bet365

Η Δημοτική Αρχή, τα νοσοκομεία της πόλης κι η αστυνομία τονίζουν ότι έχουν ενεργοποιηθεί κινήσεις έκτακτης ανάγκης μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου που φέρεται ότι ανήκει στον ιδιοκτήτη της Λέστερ.

Όλος ο κόσμος είναι σοκαρισμένος από την είδηση ότι το ελικόπτερο που φέρεται ότι ανήκει στον ιδιοκτήτη της Λέστερ, Vichai Srivaddhanaprabha, συνετρίβη δίπλα στο «King Power».

Ακόμη δεν υπάρχει τίποτα το επίσημο. Ούτε αν ήταν μέσα σ' αυτό ο ισχυρός άντρας της ομάδας του Λέστερ ούτε για τον χειριστή του.

Παίκτες, κόσμος... άπαντες προσεύχονται να μην υπάρχουν θύματα.

Η Δημοτική Αρχή μέσω του twitter γράφει:

«Φοβερά νέα από το King Power. Οι σκέψεις κι οι προσευχές μας είναι σ' όλους - ιδιαίτερα στους ιδιοκτήτες που έχουν κάνει τόσα για το σύλλογο και την πόλη».

Το νοσοκομείο της πόλης αναφέρει: «Είμαστε ενήμεροι για το συμβάν κοντά στο King Power Stadium, στηρίζουμε με υπηρεσίες έκτατης ανάγκης».

Από την πλευρά της η Αστυνομία υπογραμμίζει: «Εχουμε να κάνουμε με ένα περιστατικό κοντά στο King Power Stadium. Οι υπηρεσίες έκτατης ανάγκης γνωρίζουν και ασχολούνται σχετικά».

Εδώ η στιγμή που ετοιμάζεται να σηκωθεί από τη σέντρα του γηπέδου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα