Εζίλ: «Γελάω με όσους με κριτικάρουν» (vid)

Εζίλ: «Γελάω με όσους με κριτικάρουν» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Εζίλ: «Γελάω με όσους με κριτικάρουν» (vid)

bet365

Όταν τύχει και τους ακούσει, απλά γελάει και αδιαφορεί. Ο Μεσούτ Εζίλ είχε έτοιμη την απάντηση μόλις ρωτήθηκε σε συνέντευξή του για την κριτική που του ασκείται, λέγοντας πως «γελάω... Πάντοτε σε κάποιους άρεσα και σε κάποιους άλλους όχι».

Επιστροφή χρημάτων* στο Νιμ – Σεντ Ετιέν και σούπερ αποδόσεις στη Ligue 1 από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός, που πλέον παίρνει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην Άρσεναλ έπειτα από απόφαση του Ουνάι Έμερι, μίλησε στην Άλεξ Σκοτ, άλλοτε παίκτρια της γυναικείας ομάδας των «κανονιέρηδων» και νυν τηλεσχολιαστή του SkySports, λέγοντας χαρακτηριστικά για τους επικριτές του:

«Γελάω μαζί τους... Πάντοτε είχα σκαμπανεβάσματα στην καριέρα μου, την οποία ξεκίνησα από την ηλικία των 16-17 ετών. Πάντοτε σε κάποιους άρεσα και σε κάποιους άλλους όχι. Όταν δεν παίζω καλά πρώτος το καταλαβαίνω εγώ και το ξέρω και το ίδιο συμβαίνει όταν παίζω καλά. Το θέμα είναι πως όταν δεν είμαι καλός, θα μιλήσω μόνο με τον προπονητή που μπορεί να με κάνει καλύτερο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα