Αρσεναλ - Λέστερ 3-1 (vid)

Αρσεναλ - Λέστερ 3-1 (vid)

bet365

Oζίλ στα καλύτερά του, γκολ, ασίστ και η Αρσεναλ επικράτησε 3-1 της Λέστερ στο Λονδίνο. Στο -2 από την κορυφή οι Κανονιέρηδες, φωνάζουν για τη διαιτησία οι «Αλεπούδες».

Ο Οζίλ έκανε το καλύτερό του ματς στη σεζόν, είχε γκολ, ασίστ, δημιούργησε τέσσερις ευκαιρίες και η Αρσεναλ επικράτησε 3-1 εντός της Λέστερ. Ηταν η 10η διαδοχική νίκη (σε όλες τις διοργανώσεις) για τους Λονδρέζους που βρέθηκαν στο -2 από την κορυφή και ονειρεύονται! Φωνάζει σωστά για πέναλτι η ομάδα του Πιέλ, χάθηκε η μπάλα στο τρίτο γκολ των γηπεδούχων.

Πολύ δυνατό ξεκίνημα για τη Λέστερ, αιφνιδίασε τους γηπεδούχους, πήρε τον έλεγχο και στο πρώτο 20λεπτο βρέθηκε τέσσερις (!) φορές κοντά στο γκολ. Στο 2' ο Ιενανάτσο βρέθηκε σε θέση βολής έκανε την σουτάρα, αλλά η μπάλα βρήκε στον Χόλντινγκ και κατέληξε κόρνερ. Τέσσερα λεπτά αργότερα πάλι ο Ιενάτσο προσπάθησε να σκοράρει, αλλά νικήθηκε από τον Λένο. Στο 17ο λεπτό η Λέστερ φώναξε σωστά για πέναλτι, αλλά το πεντακάθαρο χέρι του Χόλτινγκ (στην προηγούμενη φάση είχε δεχθεί κίτρινη) δεν το είδε ποτέ ο Καβανάγκ. Οι «Αλεπούδες έκαναν ό,τι ήθελαν και στο 20' άγγιξαν το γκολ, αλλά ο Λένο με σούπερ επέμβαση νίκησε τον Μαγκουάιρ! Η Αρσεναλ ισορρόπησε μετά το 25', αλλά τα κενά στην άμυνα έμειναν και το... πλήρωσε!

Στο 31ο λεπτό ο Τσίλγουελ είχε εντυπωσιακό ανέβασμα στην αντίπαλη περιοχή, έκανε το γύρισμα και από την προβολή του Μπεγιερίν η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Γερμανού. Η πρώτη καλή φάση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 42', ο Ιβόμπι βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά νικήθηκε από τον Σμάιχελ! Η Αρσεναλ κρατούσε το καλύτερο για το... τέλος (45'), αφού στο 45' Οζίλ και Μπεγιερίν συνεργάστηκαν άψογα και ο πρώτος με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 1-1. Μάλιστα, έφτασε στην κορυφή των Γερμανών στην Premier League με 30 γκολ!

Το σκηνικό στην επανάληψη ήταν διαφορετικό, οι Λονδρέζοι είχαν κατοχή στο 70%, αν και η Λέστερ κόντρα στη ροή είχε τεράστια φάση, αλλά η κεφαλιά του Ν' Ντιντί βρήκε το δοκάρι! Γκεντουζί και Ομπαμεγιάνγκ μπήκαν στο ματς, έδωσαν ώθηση και... γκολ! Στο 63ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα. Ο Οζίλ μοίρασε απίθανα στον Μπεγιερίν κι από την ασίστ του τελευταίου ο Ομπαμεγιάνγκ πέτυχε το 2-1. Δυο λεπτά αργότερα ήρθε και το τρίτο γκολ για την ομάδα του Εμερι, το οποίο είναι στα καλύτερα της σεζόν. Η μπάλα... χάθηκε, ο Οζίλ ήταν πρωταγωνιστής και ο Ομπαμεγιάνγκ διαμόρφωσε το 3-1. Οι Λονδρέζοι θα μπορούσαν να πετύχουν και τέταρτο τέρμα, αλλά ο Λακαζέτ σε δυο περιπτώσεις δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Άρσεναλ: Λένο, Μπεγιερίν, Χόλντινγκ, Μουστάφι, Λιχτστάινερ (61' Ομπαμεγιάνγκ), Τορέιρα, Τσάκα, Μχιταριάν (61' Γκεντουζί), Οζίλ (80' Ράμσεϊ), Ιβόμπι, Λακαζέτ

Λέστερ: Σμάιχελ, Άμαρτεϊ, Μαγκουάιρ,Έβανς, Περέιρα (69' Γκεζάλ), Ν' Ντιντί, Μάντισον (75' Οκάζακι), Μεντί, Τσίλγουελ, Ιεανάτσο (61' Ολμπράιτον), Βάρντι

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα