Η πρώτη ατάκα του Κριστιάνο Ρονάλντο όταν βρέθηκε στ' αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ!

Κώστας Ζάλιαρης
Προκλητική αυτοπεποίθηση αλλά και ένδειξη πως πράγματι ήθελε να γίνει ο κορυφαίος. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεστόμισε κάτι που εξέπληξε άπαντες στην πρώτη του παρουσία στ' αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αποκάλυψε ο άλλοτε μπακ των «κόκκινων διαβόλων», Κουίντον Φόρτσουν...

Αρσεναλ – Λέστερ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τον είδε πως... διέλυσε την ομάδα του σε φιλικό με τη Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα το 2003 και ήθελε να τον πάρει κατευθείαν μαζί του στο Μάντσεστερ.

Όταν το πέτυχε και ο Πορτογάλος νυν σούπερ σταρ βρέθηκε για πρώτη φορά στ' αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό. «Περπατούσε με αυτοπεποίθηση και με τα λίγα σπαστά αγγλικά που μπορούσε να μιλήσει και να γίνει κατανοητός, είπε μπροστά σε όλους πως είναι ο καλύτερος! Ήταν τρομερή η αυτοπεποίθησή του.

Αυτό τον έβαζε πάνω απ' οποιονδήποτε άλλο νεαρό ποδοσφαιριστή που προσπαθούσε να φτάσει στην πρώτη ομάδα της Γιουνάιτεντ» θυμάται ο Κουίντον Φόρτσουν μέσω του «Guardian».