Σκόουλς: «Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι ο Μέσι θα δυσκολευόταν»

Σκόουλς: «Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι ο Μέσι θα δυσκολευόταν»

bet365

Ο Πολ Σκόουλς απαντάει στο ερώτημα Μέσι ή Ρονάλντο και στέκεται στο ότι οποιοσδήποτε παίκτης πήγαινε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα τα έβρισκε σκούρα.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες της. Μουρίνιο, Πογκμπά, Σάντσες, Λουκακού... Σπουδαίες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες είναι υπό αμφισβήτηση κι η παλιά δόξα της ομάδας, Πολ Σκόουλς, έχει τη δική του εξήγηση.

«Φαίνεται ότι ο κάθε παίκτης που έρχεται στην ομάδα δυσκολεύεται.

Αισθάνομαι ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε τον Λιονέλ Μέσι αυτή τη στιγμή και θα δυσκολευόταν σ' αυτήν την ομάδα», είπε ο Σκόουλς στο «ESPN FC» και στη συνέχεια απάντησε στο αν είναι καλύτερος ο Αργεντινός ή ο Ρονάντο λέγοντας:

«Ο Ρονάλντο είναι εντυπωσιακός σ' αυτό που κάνει, με τον ρυθμό και τη δύναμη. Σκοράρει, παίρνει φάουλ. Αλλά ως ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής, είναι ο Μέσι - ουάου, η πάσα του - έχει απολύτως τα πάντα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα