Η Γιουνάιτεντ διαψεύδει τα σενάρια πώλησης

Η Γιουνάιτεντ διαψεύδει τα σενάρια πώλησης

Gazzetta team
Η Γιουνάιτεντ διαψεύδει τα σενάρια πώλησης

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνδέεται με σενάρια εξαγοράς από τον Πρίγκηπα της Σαουδικής Αραβίας, κάτι όμως που διαψεύδουν πηγές μέσα από τους «Κόκκινους Διαβόλους».

Επιστροφή χρημάτων* στο Ιρλανδία – Ουαλία και σούπερ αποδόσεις στο Nations League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τα τελευταία 24ωρα από την Αγγλία γεννήθηκαν σενάρια πώλησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τους Γκλέιζερς.

Όπως έγινε γνωστό, ο Πρίγκηπας της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμαντ μπιν Σαλμάν φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την αγορά της Γιουνάιτεντ θέλοντας να... απαντήσει στους Άραβες του Άμπου Ντάμπι που χρόνια τώρα επενδύουν στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ωστόσο, όπως διαρρέουν πηγές μέσα από τη Γιουνάιτεντ στον αγγλικό Τύπο, τέτοιο σενάριο δεν υφίσταται, παρά το επικείμενο ταξίδι του Αβραμ Γκλέιζερ στο Ριάντ μέσα στην επόμενη εβδομάδα για επαγγελματικούς λόγους.

Όπως τονίζεται, παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες της Γιουνάιτεντ να είναι ανοικτοί στην πώληση του συλλόγου έναντι 3 δισεκατομμυρίων λιρών, αυτό το ενδεχόμενο δεν υπάρχει. Όχι μόνο προς τον Σαουδάραβα Πρίγκηπα, αλλά και γενικότερα...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα