ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Γιορίς: «Ντρέπομαι που οδηγούσα υπό την επήρεια αλκοόλ, αλλά όλοι κάνουν λάθη...»

Γιορίς: «Ντρέπομαι που οδηγούσα υπό την επήρεια αλκοόλ, αλλά όλοι κάνουν λάθη...»

Γιορίς: «Ντρέπομαι που οδηγούσα υπό την επήρεια αλκοόλ, αλλά όλοι κάνουν λάθη...»

Για το μεγάλο λάθος του, το οποίο και παραδέχεται, μίλησε ο Ούγκο Γιορίς, δηλώνοντας ντροπιασμένος που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. «Δεν είναι αυτή η εικόνα που θέλω να δίνω προς τα έξω» ανέφερε...

Ο διεθνής γκολκίπερ της Τότεναμ, στα τέλη του Αυγούστου είχε συλληφθεί για οδήγηση έπειτα από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ και από την πρώτη στιγμή παραδέχθηκε πως είχε κάνει τεράστιο λάθος, έχοντας αποδεχθεί την κατηγορία και απλά περίμενε την τιμωρία του. 

Επηρεάστηκε ψυχολογικά, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τον κράτησε βασικό πορτιέρε και αρχηγό των «σπιρουνιών», όμως, βρήκε ευκαιρία να τον αφήσει να ηρεμήσει, όταν ο Γιορίς ταλαιπωρήθηκε και από μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού. 

Εξ αρχής η στάση του ήταν σωστή και αντρίκεια στο συγκεκριμένο ζήτημα και του επιβλήθηκε ποινή 20 μηνών αφαίρεσης διπλώματος μαζί με ένα αρκετά μεγάλο πρόστιμο. 

Μιλώντας για το περιστατικό και τις συνέπειές του, ο Γάλλος τερματοφύλακας ανέφερε στο «Journal du Dimanche»: «Ντρέπομαι γι' αυτό που συνέβη, αλλά όλοι κάνουν λάθη... Συνέβη και σε μένα ένα λάθος. Δεν είναι αυτή η εικόνα που θέλω να δίνω προς τα έξω. Σε καμία περίπτωση. Δεν θέλω να με επηρεάσει ως άνθρωπο αυτό που συνέβη. Δεν αλλάζω ούτε αυτό που είμαι, ούτε το πόσο επαγγελματίας είμαι. 

Έχω αφοσιωθεί πλήρως στο ποδόσφαιρο και τα όσα επιτάσσει το άθλημα για εμάς που συμμετέχουμε, όταν βρισκόμαστε εκτός αγωνιστικού χώρου και συνεχίζω να τα τηρώ». 

Best of internet