Στο τέλος του μήνα ξεκαθαρίζει η πώληση του «Γουέμπλεϊ»

Στο τέλος του μήνα ξεκαθαρίζει η πώληση του «Γουέμπλεϊ»

Κώστας Ζάλιαρης
Στο τέλος του μήνα ξεκαθαρίζει η πώληση του «Γουέμπλεϊ»

bet365

Για τις 24 του μηνός ορίστηκε το κρίσιμο Συμβούλιο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αγγλίας για την εξαγορά του «Γουέμπλεϊ» από τον ιδιοκτήτη της Φούλαμ, Σαχίντ Καν.

Ιταλία – Ουκρανία με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Την Πέμπτη, θα λάβει χώρα μια παρουσίαση από την εκτελεστική επιτροπή της FA στα 127 μέλη της Ομοσπονδίας ως προς τα οφέλη που μπορεί να έχει αυτό το deal των 600 εκατ.λιρών με τον ενδιαφερόμενο αγοραστή του «στολιδιού» του Λονδίνου και το καθοριστικό Συμβούλιο προγραμματίστηκε για τις 24/10.

Το BBC επικαλείται πηγές από την Ομοσπονδία για να τονίσει πως υπάρχουν αρκετά δυνατές ενστάσεις ως προς την αγοραπωλησία του «Γουέμπλεϊ», αφού θα είναι κακό για τη χώρα να χαθεί ένα τόσο λαμπερό περιουσιακό στοιχείο του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Η αλήθεια είναι πως τα μέλη του Συμβουλίου δεν έχουν τη δύναμη να σταματήσουν το deal, όμως αυτό μπορεί να το κάνει ο πρόεδρος της FA, Γκρεγκ Κλαρκ και ο εκτελεστικός διευθυντής, Μάρτιν Γκλεν, οι οποίοι δεν θέλουν να υπάρξει διαφωνία και διχογνωμία όταν φτάσει η κρίσιμη ώρα για την απόφαση της πώλησης ή όχι του γηπέδου στον Καν.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα