Ο Γκάμπριέλ Ζέσους... ξενέρωσε με την απόφαση του Πεπ για το πέναλτι (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Γκάμπριέλ Ζέσους... ξενέρωσε με την απόφαση του Πεπ για το πέναλτι (vid)

bet365

Ο Βραζιλιάνος ήταν έτοιμος να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε η Σίτι στο «Άνφιλντ», όμως απογοητεύθηκε και απομακρύνθηκε εμφανώς ενοχλημένος από το σημείο όταν ο Μαχρέζ τον ενημέρωσε πως ο Πεπ έδωσε εντολή να το χτυπήσει ο Αλγερινός.

Σούντσβαλ – Κάλμαρ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι «πολίτες» είχαν τεράστια ευκαιρία να φύγουν από το γήπεδο της Λίβερπουλ με τη νίκη έπειτα από πάρα πολλά χρόνια, όμως, ο Ριγιάντ Μαχρέζ έστειλε πολύ ψηλά τη μπάλα από την άσπρη βούλα.

Ο Γκάμπριελ Ζέσους ήταν έτοιμος ν΄αναλάβει την εκτέλεση του πέναλτι, μέχρι να ακούσει από τον Μαχρέζ την εντολή που έδωσε ο Γκουαρδιόλα. Ο Μπερνάρντο Σίλβα κατάλαβε ότι έπρεπε να πάει και να μιλήσει στον νεαρό φορ, ο οποίος όμως τον έσπρωξε, δείγμα της απογοήτευσής του εκείνη τη στιγμή.

Στο φινάλε του ντέρμπι, ο κόουτς της Σίτι έπιασε και μιλούσε για αρκετά δευτερόλεπτα με τον Ζέσους, ο οποίος απλά έγνεφε καταφατικά και αποδεχόταν την απόφαση του προπονητή του..

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα