Έβριζε ο Νέβιλ στο ημίχρονο και... ακούστηκε απ' το μικρόφωνο του σπίκερ!

Κώστας Ζάλιαρης
Έβριζε ο Νέβιλ στο ημίχρονο και... ακούστηκε απ' το μικρόφωνο του σπίκερ!

bet365

Σε εν εξάλλω κατάσταση ο Γκάρι Νέβιλ στην ανάπαυλα του ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι, έβριζε και δυστυχώς για εκείνον τα λόγια του «πέρασαν» απ' το μικρόφωνο του σπίκερ που είχε αναλάβει την περιγραφή για το SkySports!

Σούντσβαλ – Κάλμαρ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο άλλοτε αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν θα μπορούσε να λείπει από το «Άνφιλντ» όπου εκτελούσε χρέη σχολιαστή για τον βρετανικό τηλεοπτικό κολοσσό και είχε παρατηρήσει κάτι που μάλλον δεν καταλάβαινε κάποιος από τους δύο προπονητές στον αγωνιστικό χώρο...

Στην ανάπαυλα κι ενώ ο Μάρτιν Τάιλερ έκανε τη... σούμα του πρώτου μέρους, ακούστηκε από το μικρόφωνο ο Γκάρι Νέβιλ από το βάθος να φωνάζει: «Μάλλον αυτό είναι το μοναδικό που σκέφτεται... Είναι ολοφάνερο γα%#@! Έπειτα από μια τέτοια εβδομάδα...».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο φινάλε της μετάδοσης, ο παρουσιαστής του SkySports, Ντέιβιντ Τζόουνς, απολογήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό αν τυχόν άκουσε ορισμένες απρεπείς εκφράσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα