Τότεναμ – Κάρντιφ 1-0

Gazzetta team
Τότεναμ – Κάρντιφ 1-0

bet365

Οι Spurs δεν έπαιξαν καλά, αλλά κατάφεραν να πάρουν το 1-0 επί της ουραγού Κάρντιφ και να αφήσουν πίσω την δεύτερη ήττα στο Champions League. Μεγάλα διπλά για Εβερτον, Γουλβς, Μπόρνμουθ.

Η Κάρντιφ είναι τελευταία στη βαθμολογία και χωρίς νίκη σε οκτώ αγωνιστικές. Θεωρητικά θα ήταν το πιο εύκολο απόγευμα για την Τότεναμ, που αναζητούσε μία καλή νίκη, ώστε να αφήσει πίσω την ήττα από την Μπαρτσελόνα. Δεν συνέβη όμως έτσι. Ούτε το γρήγορο γκολ του Ντάιερ (8') με εξ επαφής πλασέ άνοιξε το δρόμο για να ακολουθήσουν κι άλλα. Οι Ουαλοί που με παίκτη λιγότερο από το 58', πάλευαν πίσω και κράτησαν το σκορ στο χαμηλό 1-0, είχαν και δοκάρι στο 64'. Ωστόσο, για τους Λονδρέζους το τελικό αποτέλεσμα τους προσφέρει ένα καλό τρίποντο, το οποίο τους διατηρεί στην τετράδα.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις


Τυφώνας Μπόρνμουθ, σάρωσε την Γουότφορντ
Στη μάχη για τις θέσεις κάτω από την πρώτη 4άδα, η Μπόρνμουθ ήταν η θριαμβεύτρια στο πολύ δυνατό ματς με την Γουότφορντ, την οποία διέλυσε εκτός έδρας με 0-4. Ο Μπρουκς είδε στο 14' την μπάλα στα πόδια του μετά την επέμβαση του Μπεν Φόστερ για το 0-1 σε αντεπίθεση και στο 32' έγινε η φάση που έκρινε σε μεγάλο βαθμό το ματς. Ο Καμπασέλε είδε δεύτερη κίτρινη και έκανε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κινγκ, ο οποίος στη λήξη του πρώτου μέρους ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 με κεφαλιά. Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους από τον Γουίλσον, ο οποίος πέρασε την μπάλα πάνω από τον Φόστερ και σκόραρε από κοντά.

Μεγάλο διπλό στην Λέστερ η Εβερτον
Σημαντική νίκη που την ανεβάζει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας πήρε εκτός σε βάρος της Λέστερ η Εβερτον με 1-2. Μόλις στο 7' μετά την ασίστ του Μπερνάρντ, ο Ριτσάρλισον έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Μάρκο Σίλβα, όμως οι Foxes αφού έχασαν τρομερή ευκαιρία με τον Βάρντι, ισοφάρισε στο 40' με πανέμορφο γκολ του Ρικάρντο Περέιρα στην αντεπίθεση (1-1). Στο 64' ο Μόργκαν είδε δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στον Ριτσάρλισον αφήνοντας τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες και στο 77' με ένα από τα καλύτερα γκολ της σεζόν, ο Γκίλφι Σίγκουρντσον με σούπερ ντρίμπλα και σουτάρα εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 1-2.


Πετάνε οι Λύκοι
Ενα γκολ του Ντόχερτι στο 56ο λεπτό ήταν αρκετό στη Γουλβς για να επικρατήσει με 1-0 της Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας και να ανέβει στην 7η θέση. Με κλειστό παιχνίδι, όπως πάντα σχεδόν, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα μέτρα τους και να πάρουν το τρίποντο, δίνοντας συνέχεια σε αυτό το εντυπωσιακό ξεκίνημα τους.

Δεν έχασε η Χάντερσφιλντ!
Τον δεύτερο βαθμό της σεζόν πανηγυρίζει η Χάντερσφιλντ, η οποία κατάφερε να μείνει όρθια στην έδρα της Μπέρνλι, αποσπώντας ισοπαλία με 1-1. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με τον Βόουκς στο 20' αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν την απάντηση και την έδωσαν στο 66' με τον Σίντλερ, κρατώντας το 1-1 ως το τέλος.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα