Ποιοι παίκτες υποστηρίζουν τον Πογκμπά και ποιοι τον Μουρίνιο

Ποιοι παίκτες υποστηρίζουν τον Πογκμπά και ποιοι τον Μουρίνιο

Κώστας Ζάλιαρης
Ποιοι παίκτες υποστηρίζουν τον Πογκμπά και ποιοι τον Μουρίνιο

bet365

Ορισμένοι παίρνουν το μέρος του Γάλλου, ορισμένοι άλλοι παραμένουν πιστοί στον Πορτογάλο κόουτς. Το γυαλί έχει σπάσει και δεν ξανακολλάει ανάμεσα σε Πογκμπά και Μουρίνιο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει να βιώνει... εμφύλιο.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Χέρτα - Μπάγερν! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», οι αναταράξεις στο εσωτερικό των «κόκκινων διαβόλων» έπειτα και από τα τελευταία περιστατικά με τους Πογκμπά και Μουρίνιο, έχουν προκαλέσει διχασμό ανάμεσα στους παίκτες της ομάδας!

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του φετινού καλοκαιριού με τους «τρικολόρ», φαίνεται να έχει πάρει με το μέρος του παίκτες όπως οι Μαρσιάλ και Μπαϊγί, με τους γαλλόφωνους ποδοσφαιριστές να στηρίζουν τον συμπαίκτη τους σε αυτή τη διαμάχη με τον «Μου».

Από το βίντεο του Πογκμπά στο Instagram κατά τη διάρκεια του ματς με τη Ντέρμπι Κάουντι και τα γέλια που εξόργισαν τον Πορτογάλο προπονητή λόγω και του αποκλεισμού από το Λιγκ Καπ, φαίνεται πως και οι Αντρέας Περέιρα και Λουκ Σο πιθανότατα στηρίζουν τον ποδοσφαιριστή κι όχι τον κόουτς των «κόκκινων διαβόλων».

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με προ ημερών ρεπορτάζ του ESPN, υπάρχει μερίδα ποδοσφαιριστών της Γιουνάιτεντ που ζητάει το «κεφάλι» του Ζοσέ Μουρίνιο, με την απειλή πως αν δεν απομακρυνθεί εκείνος, θα ψάξουν τρόπο και ομάδες για να φύγουν εκείνοι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα