Έφαγε... πόρτα από την προπόνηση της Άρσεναλ ο Λεβ

Gazzetta team
Έφαγε... πόρτα από την προπόνηση της Άρσεναλ ο Λεβ

bet365

Ο Γιόακιμ Λεβ θέλησε να μπει στο προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ για να μιλήσει με τον Μεσούτ Εζίλ, αναφορικά με την αποχώρησή του από την Εθνική Γερμανίας, ωστόσο η είσοδος του απαγορεύτηκε!

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο Λεβ βρισκόταν στο Λονδίνο για την εκδήλωση της FIFA με τα βραβεία των κορυφαίων της χρονιάς και εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του στην αγγλική πρωτεύουσα για να κάνει μια επίσκεψη στο προπονητικό της Άρσεναλ.

Θέλησή του ήταν να βρει τον Εζίλ και να συζητήσουν την απόφασή του να αποχωρήσει από την Εθνική Γερμανίας για ρατσιστική συμπεριφορά των Γερμανών μετά τη φωτογραφία που είχε ανεβάσει μαζί με τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν.

Ωστόσο, ο Λεβ έφτασε μέχρι το προπονητικό της Άρσεναλ, αλλά δεν κατάφερε να μπει μέσα, καθώς η είσοδος δεν του επετράπη έπειτα από απόφαση του Ουνάι Έμερι!

Ο τεχνικός των «Κανονιέρηδων» φέρεται να ήταν αρνητικός να μπει ο Λεβ στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, αν και ο γενικός διευθυντής της Εθνικής Γερμανίας, Όλιβερ Μπίρχοφ ανέφερε πως ήταν απόφαση του Εζίλ να μην τους συναντήσει...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα