Το πρωί... διαγώνισμα, το βράδυ ντεμπούτο στο Λιγκ Καπ Αγγλίας

Το πρωί... διαγώνισμα, το βράδυ ντεμπούτο στο Λιγκ Καπ Αγγλίας

Κώστας Ζάλιαρης
Το πρωί... διαγώνισμα, το βράδυ ντεμπούτο στο Λιγκ Καπ Αγγλίας

bet365

Ο νεότερος ποδοσφαιριστής που καταφέρνει να παίξει σε επίσημο ματς με τη Φανέλα της Φούλαμ, δίχως καν να έχει επαγγελματικό συμβόλαιο λόγω της ηλικίας του, έγινε το βράδυ της Τρίτης, ο Χάρβι Έλιοτ.

ΠΑΟΚ – Αρης με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 100+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο 15χρονος μέσος, πέρασε στο ματς (3-1 τη Μίλγουολ για τον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ) στο 81ο λεπτό και αγωνίστηκε για τα τελευταία λεπτά γράφοντας ιστορία, αφού δεν έχει καν επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς, δεν τον είχε ενημερώσει ότι είχε πρόθεση να του δώσει χρόνο συμμετοχής από τη στιγμή που νωρίτερα την Τρίτη ο μικρός έγραφε διαγώνισμα στο σχολείο, ενώ, ο κόουτς της Φούλαμ τόνισε μετά το ματς πως ο Έλιοτ έπρεπε να βρεθεί κανονικά στο σχολείο, το πρωί της Τετάρτης.

Πριν από λίγο καιρό, ο 15χρονος χαφ είχε ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή της Φούλαμ στην Ισπανία για μια... μίνι – προετοιμασία κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων στο Nations League της UEFA.

Γεννηθείς τον Απρίλη του 2003, με τη συμμετοχή του στο ματς της Φούλαμ, ξεπέρασε το ρεκόρ που κατείχε ο Μάθιου Μπριγκς, ο οποίος είχε κάνει ντεμπούτο στην Premier League το 2007, σε ηλικία 16 ετών και 65 ημερών.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα