Υπόσχεση για μεταγραφές στη Γιουνάιτεντ

Υπόσχεση για μεταγραφές στη Γιουνάιτεντ

Κώστας Ζάλιαρης
Υπόσχεση για μεταγραφές στη Γιουνάιτεντ

bet365

Η δημοσίευση των νέων οικονομικών στοιχείων για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήρθε με έμμεση αναφορά του εκτελεστικού διευθυντή και αντιπροέδρου, Εντ Γούντγουορντ, για μεταγραφές ώστε να βοηθηθεί ο Ζοσέ Μουρίνιο στην προσπάθεια καθοδήγησης της ομάδας σε επιτυχίες.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν γνωστό πως τα έσοδα για το οικονομικό έτος 2017-2018 έφτασαν στα 590 εκατ.λίρες, ποσό που αποτελεί ρεκόρ, ωστόσο, διέθεσαν μόλις 72,2 εκατομμύρια στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, σε αντίθεση με τα 140,9 εκατομμύρια του αμέσως προηγούμενου καλοκαιριού, το 2017.

Ο Εντ Γούντγουορντ στην ανακοίνωσή του ανέφερε: «Όλοι δουλεύουμε νυχθημερόν για να προσθέσουμε περισσότερα τρόπαια στη συλλογή των 66 τίτλων του συλλόγου και των 25 τροπαίων του Ζοσέ Μουρίνιο.

Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στην εφαρμογή της πολιτικής μας για τα παιδιά των ακαδημιών αλλά και τους έμπειρους ποδοσφαιριστές ώστε να τους συνδυάζουμε και είμαστε περήφανοι που πέρυσι οι παίκτες των ακαδημιών μας πήραν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής απ' οποιονδήποτε άλλο σύλλογο.

Η αύξηση των εσόδων μας, επιβεβαιώνει τη συνέχιση του μακρόπνοου πλάνου μας στο οικονομικό σκέλος, ώστε να μπορούμε να εμφανιζόμαστε ανταγωνιστικοί στην μεταγραφική περίοδο και να προσελκύουμε τοπ ταλέντα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα