Νέες σπόντες Πογκμπά για Μουρίνιο

Νέες σπόντες Πογκμπά για Μουρίνιο

Gazzetta team
Νέες σπόντες Πογκμπά για Μουρίνιο

bet365

Ο Πολ Πογκμπά άφησε υπονοούμενα για τον Ζοσέ Μουρίνιο και την τακτική που εφαρμόζει μετά την κριτική που άσκησε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους παίκτες του για την ισοπαλία με τη Γουλβς.

Λα Κορούνια – Γρανάδα με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και ive alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Special One παραπονέθηκε για τη νοοτροπία των παικτών του στο παιχνίδι με τη Γουλβς, όπου η Γιουνάιτεντ άφησε δύο βαθμούς και ο Πολ Πογκμπά έριξε ξανά τις σπόντες του για τον Πορτογάλο τεχνικό, δείχνοντας ξανά ότι οι σχέσεις τους δεν είναι καλές.

«Όταν παίζουμε εντός έδρας πρέπει να βρισκόμαστε στην επίθεση. Οι αντίπαλοι φοβούνται όταν βλέπουν τη Γιουνάιτεντ να επιτίθεται. Αυτό είναι το λάθος μας. Δεν μπορώ να σας πω εγώ τι φταίει που αυτό δεν συμβαίνει. Εγώ είμαι παίκτης. Δεν είναι δικό μου θέμα. Δεν είμαι ο προπονητής, οπότε δεν μπορώ να απαντήσω. Πρέπει να έχουμε περισσότερες επιλογές, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι γιατί είμαι παίκτης», σχολίασε ο Πογκμπά, αφήνοντας υπονοούμενα για την τακτική που ακολουθεί ο Μουρίνιο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα