Άνταμς: «Δεν είχε δίκιο ο Σάνκλι για το ποδόσφαιρο, τη ζωή και τον θάνατο...»

Άνταμς: «Δεν είχε δίκιο ο Σάνκλι για το ποδόσφαιρο, τη ζωή και τον θάνατο...»

Κώστας Ζάλιαρης
Άνταμς: «Δεν είχε δίκιο ο Σάνκλι για το ποδόσφαιρο, τη ζωή και τον θάνατο...»

bet365

Περήφανος που κατάφερε να δημιουργήσει ένα κέντρο όπου οι αθλητές θα μπορούν να λαμβάνουν βοήθεια σε πιθανά πνευματικά και ψυχολογικά προβλήματα δηλώνει ο Τόνι Άνταμς, τονίζοντας πως το ποδόσφαιρο, τελικά, δεν είναι θέμα ζωής και θανάτου...

Ο άλλοτε αρχηγός της Άρσεναλ, ο εκ των πρωταγωνιστών της πορείας της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στο Euro του 1996, με το άγαλμά του να στέκει αγέρωχο έξω από το «Έμιρεϊτς» ως ελάχιστη τιμή των «κανονιέρηδων» για την προσφορά του, δεν κρύβει το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο παρελθόν με το αλκοόλ.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Έχοντας πλέον καταφέρει ν' ανοίξει την κλινική Sporting Chance, εκεί όπου εξειδικευμένοι γιατροί και σύμβουλοι θα παρέχουν βοήθεια σε ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα και επιλέγουν τις καταχρήσεις για λίγες στιγμές ηρεμίας, ο Τόνι Άνταμς δηλώνει πιο περήφανος από ποτέ:

«Αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά μου, όχι οι τίτλοι και οι στιγμές στο ποδόσφαιρο. Είναι τρομερά σημαντικά πράγματα η ζωή και ο θάνατος. Δεν είχε δίκιο ο μεγάλος Μπιλ Σάνκλι όταν τα μπέρδευε με το ποδόσφαιρο...

Τα περισσότερα περιστατικά που αντιμετωπίζουμε στην κλινική αυτή την εποχή έχουν να κάνουν και με τον τζόγο. Όχι μόνο το αλκοόλ. Έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες που πιάνουν... πάτο γιατί έχουν εθιστεί στον τζόγο. Είναι μια... σιωπηρή ασθένεια αυτή. Δεν μπορείς ν' αντικρίσεις εύκολα τον αντίκτυπο που έχει στην ψυχοσύνθεση του ανθρώπου...».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα