ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Οι σύλλογοι της Premier League πιέζουν για το μεταγραφικό deadline στα τέλη Αυγούστου

Οι σύλλογοι της Premier League πιέζουν για το μεταγραφικό deadline στα τέλη Αυγούστου

Οι σύλλογοι της Premier League πιέζουν για το μεταγραφικό deadline στα τέλη Αυγούστου

Οι σύλλογοι της Premier League θα κινηθούν προκειμένου το μεταγραφικό deadline του καλοκαιριού να πέφτει στις 31 Αυγούστου, όπως ίσχυε δηλαδή τα προηγούμενα χρόνια.

Την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο που πέρασε το παζάρι έκλεισε στην Αγγλία στις 9 Αυγούστου προκειμένου όλοι οι σύλλογοι της Premier League να έχουν ολοκληρώσει τα πάρε-δώσε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Ωστόσο, αυτό, τελικά δεν άρεσε στους συλλόγους και κυρίως στους μεγάλους του πρωταθλήματος, όπως αποκαλύπτει σε σημερινό δημοσίευμά της η Daily Mail.

Σάλκε – Μπάγερν με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και ive alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Όλοι τα μεγάλα κλαμπ της Premier League, με πρωτοβουλία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συζήτησαν το θέμα σε συνάντηση που έλαβε χώρα τις προηγούμενες μέρες και αποφάσισαν να πιέσουν προκειμένου το deadline να μεταφερθεί ξανά στα τέλη Αυγούστου. Όπως δηλαδή συνέβαινε κανονικά τα προηγούμενα χρόνια.

«Αν η Τσέλσι είχε χάσει τον Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ, τότε δεν θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει. Οι μεταγραφές αρχίζουν και κινούνται όταν ο σύλλογος που πουλάει έχει εντοπίσει τον αντικαταστάτη του παίκτη και αυτό είναι κάτι που επηρεάζει τις συμφωνίες. Αυτό έβαλε τους αγγλικούς συλλόγους σε μειονέκτημα», σχολίασε μία πηγή από μεγάλο αγγλικό σύλλογο στην βρετανική εφημερίδα.

Οι σύλλογοι της Premier League αναμένεται να συζητήσουν ξανά το θέμα στην επόμενη συνάντησή τους που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο και φαντάζει σίγουρο ότι θα συμφωνήσουν ώστε να πιέσουν για να αλλάξει το μέτρο που καθιερώθηκε από το φετινό καλοκαίρι.

Βασική ανησυχία των μεγάλων συλλόγων είναι ότι οι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες τις οποίες αντιμετωπίζουν στις διοργανώσεις της UEFA έχουν τη δυνατότητα να παρουσιαστούν ενισχυμένες σε σχέση με τους αγγλικούς συλλόγους, μιας και η μεταγραφική περίοδος διαρκεί για τρεις εβδομάδες επιπλέον. Ειδικά το καλοκαίρι που πέρασε, λόγω και του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τα μεταγραφικά deals καθυστέρησαν, με αποτέλεσμα οι σύλλογοι της Premier League να έχουν μπροστά τους ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα να κάνουν τις κινήσεις που επιθυμούσαν.

Best of internet