Προπονείται με γυαλιά ο Φιρμίνο! (pics)

Προπονείται με γυαλιά ο Φιρμίνο! (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Προπονείται με γυαλιά ο Φιρμίνο! (pics)

bet365

Προκειμένου να... μπορεί να βλέπει καθαρά την εστία και να συνεχίσει να σκοράρει, ο Φιρμίνο επέλεξε να φορέσει ειδικά γυαλιά, με τα οποία συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση της Λίβερπουλ!

Επιστροφή χρημάτων* στο ΠΑΟΚ - Τσέλσι και σούπερ αποδόσεις στο Europa League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Βραζιλιάνος φορ ήταν εκείνος που βρέθηκε πολύ κοντά στον αποκλεισμό από την αποστολή των «κόκκινων» από το ματς με την Παρί λόγω προβλήματος στο αριστερό μάτι, αλλά έπαιξε με αλλαγή και σκόραρε στις καθυστερήσεις για το τελικό 3-2.

Έχοντας φοβηθεί για την όρασή του μετά και τον τρόπο που ο Βερτόνχεν τον τραυμάτισε στο ματς με την Τότεναμ το περασμένο Σάββατο, ο Φιρμίνο αποφάσισε να χρησιμοποιεί γυαλιά, με τα οποία εμφανίστηκε στην προπόνηση της ομάδας του Κλοπ, το απόγευμα της Τετάρτης!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα