Ο Μανέ ικέτευε τον Φιρμίνο να παίξει

Ο Μανέ ικέτευε τον Φιρμίνο να παίξει

Gazzetta team
Ο Μανέ ικέτευε τον Φιρμίνο να παίξει

bet365

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο ήταν αμφίβολος για το ματς της Λίβερπουλ με την Παρί αλλά ο Σαντιό Μανέ τον βομβάρδιζε με μηνύματα για να παίξει. Διαβάστε τι του έγραφε.

Τρεις μέρες πριν τον αγώνα του Anfield με την PSG για την πρώτη αγωνιστική του Champions League ο Γιαν Βερτόνγκεν της Τότεναμ έβαλε το δάχτυλό του στο μάτι του Βραζιλιάνου επιθετικού των Reds κάνοντας τη συμμετοχή του αμφίβολη. Ο συμπαίκτης του, Σαντιό Μανέ, δεν σταμάτησε τις προηγούμενες μέρες του αγώνα να του ζητά να παίξει και μάλιστα του έστελνε ότι δεν χρειάζεται να βλέπει για να παίξει. Ο Κλοπ τον άφησε τελικά στον πάγκο αλλά τον έβαλε στο τελευταίο 20λεπτο και ο πρώην άσος της Χόφενχαϊμ πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 92'. «Δεν νομίζω ότι ο Μπόμπι χρειάζεται το μάτι του για να παίξει» αστειεύτηκε ο Μανέ και είπε στους δημοσιογράφους. «Του έστειλα μήνυμα την Δευτέρα και του έλεγα 'Μπόμπι, σε χρειαζόμαστε'. Εχετε δει τα no-look γκολ που πετυχαίνει, δεν χρειάζεται το μάτι του για να παίξει. 'Δεν χρειάζεσαι το μάτι σου' του έγραψα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα