Σκέφτηκαν για πρόεδρο της Premier League τον Τόνι Μπλερ!

Σκέφτηκαν για πρόεδρο της Premier League τον Τόνι Μπλερ!

Κώστας Ζάλιαρης
Σκέφτηκαν για πρόεδρο της Premier League τον Τόνι Μπλερ!

bet365

Με έκπληξη παρουσιάζει ο βρετανικός Τύπος μια από τις ιδέες που έπεσαν στο τραπέζι κατά τη διάρκεια του ετήσιου meeting των αγγλικών κλαμπ της Premier League για τις πιθανότητες να βρεθεί στην προεδρία της διοργανώτριας αρχής ο Τόνι Μπλερ!

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Βαλένθια - Γιουβέντους, αν ο Ρονάλντο σημειώσει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Σύμφωνα με τη δημοσίευση της Daily Mail, ο άλλοτε Πρωθυπουργός της Αγγλίας είναι ένας από αυτούς που αναφέρθηκαν σε άτυπη κουβέντα των ανθρώπων των 20 μεγάλων ομάδων του κορυφαίου πρωταθλήματος στην καθιερωμένη συνάντησή τους στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

Βέβαια, είναι κατανοητό πως ο Μπλερ κάθε άλλο παρά απολαμβάνει εκτίμηση, ειδικά στο χώρο του ποδοσφαίρου, για το οποίο ουδέποτε είχε κάποια ιδιαίτερη αγάπη, ενώ έχει ισχυριστεί πως είναι οπαδός της Νιούκαστλ, δίχως να πείσει κανέναν...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα