Ικανοποιημένοι στην Premier League με τη δοκιμή του VAR!

Κώστας Ζάλιαρης
Ικανοποιημένοι στην Premier League με τη δοκιμή του VAR!

bet365

Εξαιρετικά κύλησε η δοκιμή του VAR στα πέντε παιχνίδια της Premier League το μεσημέρι του Σαββάτου με κοινή ώρα έναρξης! Μονάχα μια απόφαση θα άλλαζε αν υπήρχε επικοινωνία με τους διαιτητές στο γήπεδο...

Η διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος τέσταρε τη χρήση της βοήθειας του βίντεο στα ματς της 5ης αγωνιστικής, δίχως όμως να υπάρχει η παραμικρή επαφή ή επιρροή στους ρέφερι των αναμετρήσεων.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Παρακολουθώντας και τα πέντε παιχνίδια που ξεκίνησαν στις 17:00 του Σαββάτου, ώρα Ελλάδας, οι αρμόδιοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από το γεγονός πως ήταν εφικτή η παρακολούθηση όλων των αγώνων στις οθόνες και ο έλεγχος των κρίσιμων και δύσκολων φάσεων για τους διαιτητές.

Η μοναδική απόφαση που θα άλλαζε αν το VAR είχε πλήρη εφαρμογή, θα ήταν ένα γκολ του Σανέ λίγο πριν την ανάπαυλα της κόντρας ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Φούλαμ, αφού ήταν κανονικό και δεν έπρεπε ν' ακυρωθεί για οφσάιντ του Γερμανού.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα