Γουότφορντ - Μαν. Γιουνάιτεντ 1-2

Gazzetta team
Γουότφορντ - Μαν. Γιουνάιτεντ 1-2

bet365

Η Γιουνάιτεντ έσπασε το αήττητο της Γουότφορντ, επικράτησε 2-1 στο Vicarage Road, αλλά οι... παλμοί του Μουρίνιο χτύπησαν κόκκινο! Σούπερ ο Ντε Χέα, αποβλήθηκε ο Μάτιτς.

Απόλυτο νικών... τέλος για την Γουότφορντ του Γκράθια, μιας και η Γιουνάιτεντ επικράτησε 2-1 στο Vicarage Road. Ηταν η 3η νίκη για την ομάδα του Μουρίνιο, η οποία καρδιοχτύπησε για να φτάσει στο τρίποντο. Εντυπωσιακός ο Ντε Χέα, έφτασε τα 20 γκολ ο Λουκάκου, αποβλήθηκε ο Μάτιτς στις καθυστερήσεις.

Η Γιουνάιτεντ μπήκε πιο δυνατά στο ματς, αλλά η πρώτη ευκαιρία ήταν για τους γηπεδούχους, όμως το σουτ του Ντίνι έβγαλε εντυπωσιακά ο Ντε Χέα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο, η κατοχή έφτασε το 65'% και στο 31' βρέθηκαν μια ανάσα από το γκολ. Ο Σάντσες έκανε ωραία ατομική ενέργεια, αλλά ο Φόστερ με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε και το γκολ! Ο Γιανγκ έκανε τη σέντρα, η μπάλα έφτασε με τύχη στον Λουκάκου ο οποίος την έσπρωξε στα δίχτυα κι έφτασε τα 20 στην Premier League με τη φανέλα της Μάντσεστερ. Η πίεση της Γιουνάιτεντ ήταν ασφυκτική, με τον Πογκμπά να έχει δυο καλές προσπάθειες σε ένα λεπτό (37'). Οι Κόκκινοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ! Στο 38ο λεπτό, ο Σμόλινγκ με υπέροχη ενέργεια και γυριστό σημείωσε το 2-0! Στις καθυστερήσεις του α' μέρους, ο Πογκμπά θα μπορούσε να σφραγίσει τη νίκη, αλλά νικήθηκε από τον Φόστερ.

Η Γουότφορντ προσπάθησε να μπει στο ματς, ανέβασε ρυθμό μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας και στο 65' κατάφερε να μειώσει. Τραγική ανασταλτική λειτουργία της Μάντσεστερ, ο Γκρέι βρέθηκε ολομόναχος στην περιοχή και με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 1-2. Οι Χόρνετς πίεσαν, όμως άφησαν χώρους πίσω. Ωστόσο, σε δυο περιπτώσεις Μαρσιάλ και Λουκάκου δεν το εκμεταλλεύθηκαν. Ο Μουρίνιο προσπάθησε με ΜακΤόμινεϊ, Μπαγί στο τελευταίο δεκάλεπτο να κλείσει τα κενά, οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά, αλλά ο Ντε Χέα με απίθανη επέμβαση στο 90' στην κεφαλιά του Καμπασέλε κράτησε τη νίκη!

Γουότφορντ: Φόστερ, Γιάνμαατ (72’Φεμενία) , Κάθκααρτ (88’ Σαξές), Καμπασέλε, Χολέμπας (84’ Μαζίνα), Ντουκουρέ, Καπού, Χιουζ, Περέιρα, Ντίνι, Γκρέι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλένσια (90+2’ Μπαγί), Σμόλινγκ, Λίντελεφ, Γιανγκ, Πογκμπά, Φελαϊνί, Μάτιτς, Λίνγκαρντ (71’ Μαρσιάλ), Αλέξις (84’ ΜακΤόμινεϊ), Λουκάκου

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα