Οι ... βολίδες των Φάμπρεγας και Αντεμπαγιόρ «καθάρισαν» το ντέρμπι (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Οι ... βολίδες των Φάμπρεγας και Αντεμπαγιόρ «καθάρισαν» το ντέρμπι (vid)

bet365

Μια από τις πιο εντυπωσιακές νίκες επί της Τότεναμ σημείωσε σαν σήμερα πριν από 11 χρόνια η Άρσεναλ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», με το 3-1 να διαμορφώνεται με τρομερά γκολ και τους Φάμπρεγας και Αντεμπαγιόρ να... εξαπολύουν οβίδες!

Οι «κανονιέρηδες» πριν από μερικά χρόνια μπορούσαν να υπερηφανεύονται για το γεγονός πως δεν επέτρεπαν στους συμπολίτες τους να τερματίσουν πάνω από εκείνους στη βαθμολογία.

Αυτό, εν έτει 2018 έχει αλλάξει άρδην με την ποιότητα που χαρακτηρίζει την Τότεναμ του Ποτσετίνο και τις δυσκολίες που βίωνε ο Αρσέν Βενγκέρ στο «Έμιρεϊτ» προτού η πρώην, πλέον, ομάδα του περάσει σε νέα εποχή με τον Ουνάι Έμερι.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Σαν σήμερα, πάντως, 15 Σεπτέμβρη του 2007, οι «κανονιέρηδες» πέρασαν από την έδρα των «σπιρουνιών» με το επιβλητικό 3-1 και μάλιστα το έκαναν με ανατροπή και με τρομερά γκολ.

Το σκορ είχε ανοίξει ο πιτσιρίκος, τότε, Γκάρεθ Μπέιλ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στην κλειστή γωνία, για να έρθει η αντεπίθεση διαρκείας από την Άρσεναλ.

Ο Αντεμπαγιόρ ισοφάρισε με κεφαλιά, προτού μαζί με τον Φάμπρεγας κάνουν... μαγικά και πετύχουν δυο απίστευτα γκολ με αδιανόητα σουτ για να φτάσουν στο τελικό σκορ.

Δείτε το βίντεο από εκείνο το παιχνίδι:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα