Μουρίνιο: «Ας έρθει ο Πογκμπά να μου πει ότι θέλει να φύγει»

Μουρίνιο: «Ας έρθει ο Πογκμπά να μου πει ότι θέλει να φύγει»

Gazzetta team
Μουρίνιο: «Ας έρθει ο Πογκμπά να μου πει ότι θέλει να φύγει»

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο παρουσιάζεται εκνευρισμένος από τα συνεχόμενα σενάρια που θέλουν τον Πολ Πογκμπά να σχεδιάζει την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Γιουνάιτεντ ρωτήθηκε για ακόμα μια φορά για το μέλλον του Πολ Πογκμπά, με τον Special One να τονίζει ότι αν ο Γάλλος μέσος θέλει να φύγει τότε θα πρέπει να έρθει ο ίδιος παίκτης και να του ανακοινώσει την απόφασή του.

Τότεναμ - Λίβερπουλ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

«Αν ο Πογκμπά δεν έρχεται να μου πει ότι θέλει να φύγει, τότε αυτό σημαίνει ότι θέλει να μείνει εδώ. Αν δω τον κύριο Ραϊόλα στην τηλεόραση να λέει ότι ο παίκτης θέλει να φύγει και ότι σχεδιάζει έναν τρόπο για να το κάνει, τότε θα το πιστέψω. Αυτή τη στιγμή είμαι στο σκοτάδι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο παίκτες ποτέ δεν ήρθε να μου πει ότι θέλει να αποχωρήσει. Ο Πολ γύρισε από το Παγκόσμιο Κύπελλο μία εβδομάδα πριν ξεκινήσει η Premier League. Είμαστε μαζί τους τελευταίους δύο μήνες. Ποτέ δεν ήρθε να μου πει ότι θέλει να φύγει. Ποτέ», ήταν η θέση του Μουρίνιο για το... σίριαλ με το μέλλον του Πογκμπά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα