Aνεπίσημο ντεμπούτο του VAR στην Αγγλία

Gazzetta team
Aνεπίσημο ντεμπούτο του VAR στην Αγγλία

bet365

Η Premier League ετοιμάζεται να υποδεχθεί το VAR καθώς το Σάββατο θα γίνει δοκιμή του συστήματος ανεπίσημα, σε πέντε αγώνες.

Παρί Σεν Ζερμέν - Σεντ Ετιέν και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Ντι Μαρία σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το Video Assistant Referee κάνει... ποδαρικό στην Premier League, καθώς θα λειτουργήσει ανεπίσημα σε πέντε ματς που θα ξεκινήσουν στις 17:00 και είναι τα Μπόρνμουθ-Λέστερ, Μάντσεστερ Σίτι-Φούλαμ, Τσέλσι-Κάρντιφ, Νιούκαστλ-Άρσεναλ και Χάντερσφιλντ-Κρίσταλ Πάλας.


Τον Απρίλιο οι ομάδες της Premier League ψήφισαν κατά της εισαγωγής του VAR, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί μόνο σε παιχνίδια του Κυπέλλου Αγγλίας και του Λιγκ Καπ. Στα πέντε αυτά ματς δεν θα υπάρχει καμία επικοινωνία με τους διαιτητές και η χρήση του θα είναι εντελώς δοκιμαστική.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα