Σπάει τα κοντέρ και τους... κανονισμούς ο Σο, που είναι έτοιμος να παίξει! (pic)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Σπάει τα κοντέρ και τους... κανονισμούς ο Σο, που είναι έτοιμος να παίξει! (pic)

bet365

Ο Λουκ Σο είναι έτοιμος να φορέσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να παίξει κόντρα στη Γουότφορντ, μόλις λίγες μέρες από τον σοβαρό τραυματισμό του στο φιλικό με την Ισπανία.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Λε Μαν - Τούρ, αν καταλογιστούν τουλάχιστον τέσσερις κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στο φιλικό με την Ισπανία, ο Λουκ Σο έπεσε στο έδαφος ύστερα από σύγκρουση με τον Καρβαχάλ.

Χρειάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο με κολάρο και οξυγόνο. Λίγο αργότερα καθησύχασε τους πάντες με το μήνυμα: «Είμαι μαχητής, θα επιστρέψω σύντομα».

Τόσο σύντομα όμως ουδείς το περίμενε. Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάστηκε από τους γιατρούς της ομάδας και κλινικά είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Πλέον είναι στο χέρι του Μουρίνιο αν θα τον χρησιμοποιήσει κόντρα στη Γουότφορντ.

Πάντως, αν συμβεί αυτό, η Γιουνάιτεντ θα σπάσει τον κανονισμό της Ομοσπονδίας που θέλει έναν παίκτη να μπορεί να παίξει 14 μέρες μετά από τη διάγνωση ότι έχει υποστεί διάσειση.

Ωστόσο, υποστηρίζεται ότι από τη στιγμή που έχει αναλάβει το ιατρικό τιμ της ομάδας του, θα μπορούσε να αγωνιστεί.

Σύμφωνα με τα... ψιλά γράμματα του εν λόγω κανονισμού, ο παίκτης μπορεί να επιστρέψει και νωρίτερα στη δράση αν πληροί 7 κριτήρια. Κι αυτά φαίνεται ότι ο Λουκ Σο τα καλύπτει.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα