Πογκμπά: «Όσο δεν με βλέπετε στη Μπαρτσελόνα, σημαίνει ότι παραμένω στο Μάντσεστερ»!

Κώστας Ζάλιαρης
Πογκμπά: «Όσο δεν με βλέπετε στη Μπαρτσελόνα, σημαίνει ότι παραμένω στο Μάντσεστερ»!

bet365

Σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική τηλεόραση, ο Πολ Πογκμπά εμφανίζεται γι' ακόμα μια φορά αινιγματικός για το μέλλον του, αναφέρει πάλι τη Μπαρτσελόνα με αποτέλεσμα να δώσει «τροφή» στα σενάρια των τελευταίων ημερών, ενώ παραδέχεται πως «υπήρχαν μικρά θέματα με τον Μουρίνιο»!

Μιλώντας στο Telefoot, ο Γάλλος χαφ που δείχνει να σκέφτεται την ημέρα που θα τον βρει ξανά εκτός Γιουνάιτεντ, αφού αρνείται να κλείσει τις πόρτες και μιλάει συνεχώς αφήνοντας ανοιχτό παν ενδεχόμενο για τη συνέχιση της καριέρας του, υποστήριξε πάλι ότι:

«Έχω συμβόλαιο με τη Γιουνάιτεντ αυτή τη στιγμή», ενώ, η ατάκα που έκανε αίσθηση, ήταν πως: «Όσο δεν με βλέπετε με φανέλα της Μπαρτσελόνα, σημαίνει ότι παραμένω στο Μάντσεστερ...».

Κύπρος - Σλοβενία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Χριστοφή σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Όσο για τον Ζοσέ Μουρίνιο και τη σχέση τους, ο Πογκμπά αποκάλυψε ότι: «Υπήρξαν μικρά θέματα με τον Μουρίνιο, όμως στη σχέση μας ξέρουμε πως και οι δύο έχουμε στόχους και θέλουμε να κατακτήσουμε τίτλους και διακρίσεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα