Τορέιρα: «Πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο ήξερα πως θα παίξω στην Άρσεναλ»

Τορέιρα: «Πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο ήξερα πως θα παίξω στην Άρσεναλ»

Gazzetta team
Τορέιρα: «Πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο ήξερα πως θα παίξω στην Άρσεναλ»

bet365

Πριν αρχίσουν οι αγώνες του Μουντιάλ της Ρωσίας ήξερε ο Λούκας Τορέιρα πως θα έπαιρνε μεταγραφή για την Άρσεναλ όπως ανέφερε και ο ίδιος.

Σκόραρε ο Γιόνσεν το πρώτο γκολ του αγώνα Νορβηγία - Κύπρος; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο διεθνής με την Εθνική Ουρουγουάης και ένας από τους καλύτερους στα γήπεδα της Ρωσίας στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο, μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Άρσεναλ ανέφερε σχετικά με την μεταγραφή του στους «κανονιέρηδες»: «Το θέμα της Άρσεναλ ξεκίνησε πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Στην διάρκεια της προετοιμασίας με την εθνική ομάδα, έλαβα μια κλήση από τον Έμερι. Είχα ήδη μιλήσει με τον ατζέντη μου, ο οποίος μου είχε πει για την Άρσεναλ. Ήμουν πολύ χαρούμενος, γιατί όσο ήμουν στην Ιταλία δεν φανταζόμουν ποτέ ότι μπορώ να έρθω στη Premier League. Υπήρχαν φήμες για ενδιαφέρον από ιταλικές ομάδες, κάτι το οποίο με εξέπληξε, και όταν με πήρε τηλέφωνο ο προπονητής ήμουν πολύ χαρούμενος. Όταν πήγα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ήξερα ότι επρόκειτο να υπογράψω στην Άρσεναλ. Έτσι, ήμουν αρκετά ήρεμος, και ευτυχώς έκανα ένα εξαιρετικό Μουντιάλ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα